Eva Longoria: «Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα»

Eva Longoria: «Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα»

Η διάσημη ηθοποιός γνωρίζει λίγα ελληνικά, καθώς ο πρώτος της έρωτας ήταν Έλληνας

Eva Longoria: «Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα»
«Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα» δηλώνει η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», Eva Longoria.

O Γιώργος Σατσίδης συνάντησε την ηθοποιό στο Μόντε Κάρλο, η οποία μέσα σε όλα τα άλλα, είπε και ελληνικές λέξεις που γνωρίζει. Φυσικά, γι’ αυτό «ευθύνεται» ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής της, που ήταν Ελληνας.

Την Αθήνα, όμως, τη γνώρισε με τον πρώην σύζυγό της, τον γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA Tony Parker, όταν τον είχε συνοδεύσει πριν από χρόνια σε έναν αγώνα στην Ελλάδα λίγο διάστημα πριν πάρουν διαζύγιο.

Κλείσιμο

Η Eva Longoria δήλωσε: «Αυτή τη φορά θέλω να έρθω για διακοπές, όχι όμως στην Αθήνα, αλλά να γνωρίσω τα ελληνικά νησιά». Μίλησε επίσης για τη φιλία της με τη Victoria Beckham, με την οποία θα γίνουν και κουμπάρες, μιας και θα βαφτίσει την κόρη της, Harper Seven. Αποκάλυψε ότι και η ίδια θέλει να ερωτευτεί, να παντρευτεί ξανά και να κάνει παιδιά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που φέτος ολοκλήρωσε τον κύκλο της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έβαλε τα κλάματα στο τελευταίο γύρισμα. Για πρώτη φορά η Εύα εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη πόσο τυχερή στάθηκε που κέρδισε τον ρόλο, αφού πριν από αυτό δούλευε ως ταμίας στα «Wendy’s».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης