Η Irina Shayk και ο «τέλειος στηθόδεσμος»

Η Irina Shayk και ο «τέλειος στηθόδεσμος»

Στο Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχει στο λανσάρισμα και την προώθηση του βιβλίου της εταιρείας εσωρούχων- όπου και είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας- με τον τίτλο "Ο τέλειος στηθόδεσμος".

Η Irina Shayk και ο «τέλειος στηθόδεσμος»
Ένας τέλειος στηθόδεσμος για μια τέλεια γυναίκα…Αυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του βιβλίου της Ρωσίδας καλλονής που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προκαλέσει τριγμούς με την ομορφία της στον πλανήτη της μόδας.

Και όχι άδικα καθώς η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο στα 26 της χρόνια θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα και ακριβοπληρωμένα top models στο κόσμο.

Ένας κόσμος που έχει ανοίξει διάπλατα τα χέρια του προκειμένου να «αγκαλιάσει» την καλλονή Irina Shayk που δεν προλαβαίνει να κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη.

Αυτή την φορά η Irina βρέθηκε στο Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχει στο λανσάρισμα και την προώθηση του βιβλίου της εταιρείας εσωρούχων- όπου και είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας- με τον τίτλο "Ο τέλειος στηθόδεσμος".

Και μπορεί το top model να εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ ντραπέ κοντό φόρεμα όμως άφηνε τη φαντασία να καλπάσει με το τι μπορεί να φορά κάτω από αυτό. “Πρέπει να αισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας. Μου αρέσει να φοράω άνετα ρούχα, ώστε να τα αισθάνομαι σαν δεύτερο δέρμα μου. Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και σέξι και δεν υπάρχουν πρότυπα της ομορφιάς. Αλλά κυρίως είναι να πολύ σημαντικό πράγμα είναι να φοράμε άνετα και όμορφα εσώρουχα ", δήλωσε η Ιρίνα….Μας έπεισες!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης