Petra Nemcova: Τον... σούταρε δύο μήνες πριν το γάμο!

Petra Nemcova: Τον... σούταρε δύο μήνες πριν το γάμο!

«Η Petra Nemcova και ο Jamie Belman επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού τους. Παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και έχουν την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση των οικογενειών τους»

Petra Nemcova: Τον... σούταρε δύο μήνες πριν το γάμο!
H Petra Nemcova τερμάτισε τον αρραβώνα της με τον Jamie Belman. Το σούπερμοντελ και ο ηθοποιός σκόπευαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στον Ιούνιο μετά από 15 μήνες σχέσης.

Το πρακτορείο όπου εργάζεται το μοντέλο με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει δύσκολες ώρες.

«Η Petra Nemcova και ο Jamie Belman επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού τους. Παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και έχουν την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση των οικογενειών τους».

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του «Dancing With The Stars» είχε βρει και το νυφικό που θα φορούσε και ήταν του διάσημου οίκου Marchesa.

Η Τσέχα καλλονή είχε επιβιώσει το 2004 από το φονικό τσουνάμι της Ταϊλάνδης, είχε χάσει όμως τον σύντροφό της και φωτογράφο Simon Atlee. Από τότε το μοντέλο έχει αφιερωθεί στα παιδιά που επέζησαν από το τσουνάμι. Μετά την καταστροφή η Petra είχε πει πως ξεπέρασε το σοκ δουλεύοντας όλη μέρα.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης