Τα 1000 πρόσωπα της Lindsay Lohan!

Τα 1000 πρόσωπα της Lindsay Lohan!

Η ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει χωρίς να απαντά στον υπεύθυνο αναστολής της

Τα 1000 πρόσωπα της Lindsay Lohan!
Είναι μόνο 25 ετών αλλά πολλές φορές νομίζεις πως είναι …50. Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία από τις καταχρήσεις και την άστατη ζωή έχει χαλάσει όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες την επιδερμίδα της.

Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube δείχνει την Lindsay από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. Πάντως τώρα η ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει χωρίς να απαντά στον υπεύθυνο αναστολής της, αλλά και να ταξιδεύει όπου θελήσει.

Η τελευταία παρουσία της στο δικαστήριο έφερε και αρκετά δάκρυα αλλά αυτή τη φορά ήταν από χαρά. Η Lindsay Lohan μόλις άκουσε τα καλά λόγια της δικαστού την ευχαρίστησε γιατί πάνω απ' όλα ήταν – όπως είπε – δίκαιη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια αγκάλιασε τη δικηγόρο της που της στάθηκε σχεδόν δυο χρόνια, από τότε που ξεκίνησαν τα προβλήματα της. Η ίδια μιλώντας για τα σχέδιά της είπε πως από αυτή την ιστορία βγήκε πιο δυνατή και θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης