Όταν ο Barack Obama τίμησε την Meryl Streep!

Όταν ο Barack Obama τίμησε την Meryl Streep!

Σύσσωμη η οικογένεια της ηθοποιού έδωσε το παρών στο Λευκό Οίκο

Όταν ο Barack Obama τίμησε την Meryl Streep!
Για την Meryln Streep η χθεσινή βραδιά θα πρέπει να ήταν μια από τις πιο σημαντικές της ζωής της καθώς τιμήθηκε για την προσφορά της στις τέχνες από τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama.
 
Η βραβευμένη με δύο Οσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο Kennedy Centre στην Washington έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Νωρίτερα η 62χρονη ηθοποιός ήταν μια από τους 5 εκλεκτούς του Obama τους οποίους είχε υποδεχτεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. Ο Obama βράβευσε για την προσφορά τους στις τέχνες τους Barbara Cook, Neil Diamond, Yo-Yo Ma και Sonny Rollins.
 
Η Meryl Streep είχε την χαρά και την ευτυχία όπως είπε η ίδια να βρεθεί στο Λευκό Οίκο και να συνοδεύεται από τις τρεις υπέροχες κόρες της, τον γιο της και τον αγαπημένο της σύζυγο. Μάλιστα ο 64χρονος Don Gummer, η 28χρονη Mary, η 25χρονη Grace και η 20χρονη Louisa φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί σε μια από τις σπάνιες οικογενειακές τους εμφανίσεις. Ο μόνος που δεν… δέχτηκε να φωτογραφηθεί ήταν ο γιος της οικογένειας ο 32χρονος μουσικός Henry.
 
H Meryl Streep στην πολύχρονη καριέρα της έχει γυρίσει περισσότερες από 45 ταινίες, έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις του Shakespeare και έχει κερδίσει δύο χρυσά αγαλματίδια.  
 
«Κοιτάξτε που βρίσκομαι και ποιος είναι εδώ. Είναι συναρπαστικά τα συναισθήματα που νιώθω. Είμαι πολύ υπερήφανη», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο Associated Press μετά το τέλος της λαμπερής εκδήλωσης.
Κλείσιμο
 
Στην εκδήλωση προς τιμή της κ. Streep παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και η συμπρωταγωνίστριά της στο «Ο Διάβολος φορούσε Prada» Emily Blunt, η οποία δήλωσε: «Η Meryl έχει τη μοναδική ικανότητα να αφοσιώνεται στους χαρακτήρες που υποδύεται. Είτε παίζει δραματικό ρόλο είτε κωμικό είναι καταπληκτική. Πάνω στη σκηνή μπορεί να κάνει τα πάντα».
 
Πηγή: Dailymail









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης