Θα πάει η Lady Gaga στους Queen;

Θα πάει η Lady Gaga στους Queen;

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Freddie Mercury...!

Θα πάει η Lady Gaga στους Queen;
Εντονο debate έχει δημιουργηθεί στις διάφορες μουσικές διαδικτυακές κοινότητες λόγω της πιθανότητας να πάρει η Lady Gaga τη θέση του Freddie Mercury ως frontwoman (ή και frontman, δεν θα την πειράξει) των Queen.

Εκαναν λόγο:

α) για ύβρη από την πλευρά της «Λαίδης»,

β) για ατυχή προσπάθεια σύνδεσης του Mercury και της Gaga με επιχειρήματα όπως το ότι πρόκειται για δύο ιδιόρρυθμες περσόνες με αντικομφορμιστική διάθεση και διαφοροποιημένη αντίληψη στο θέμα της σεξουαλικότητάς τους, αλλά και

γ) για εκτροχιασμένη προσπάθεια των Queen, οι οποίοι σκέφτονται να ξαναρχίσουν τις περιοδείες, να ανανεωθούν και να βρουν αναφορές που να τους συνδέουν με το σήμερα.
Κλείσιμο

Δυστυχώς γι’ αυτούς, το όνομα της μπάντας είναι συνυφασμένο σε τέτοιο βαθμό με τον εκκεντρικό αλλά χαρισματικό Freddie Mercury, που ακόμα κι αν συνέχισαν τη μουσική τους δράση και μετά τον θάνατό του το 1991, συγκρίσεις (που στοχοποιούσαν τον εκάστοτε τολμηρό που τον αντικαθιστούσε) εξακολουθούν να γίνονται. Και είναι αναπόφευκτες.

Και επίσης, το ίδιο οδυνηρές με τις συγκρίσεις μεταξύ του «νυν» και του «πρώην» για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, όταν ο «πρώην» ήταν –κατά γενική ομολογία- αξεπέραστος και συ το βλέπεις από την πλευρά του «νυν»!

Η πρόταση ωστόσο γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα –τουλάχιστον- συνεργασία έγινε από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Brian May, ο οποίος έχοντας ντύσει με τις νότες της κιθάρας του το single της «You And I» δήλωσε με ενθουσιασμό:

«Εχω συνεργαστεί μαζί της και τη βρίσκω ιδιαίτερα ταλαντούχα. Δεν είναι μία απλή τραγουδίστρια. Γράφει μόνη της τα τραγούδια».

Δεν θα ήταν τόσο κακό να τους συνοδεύσει σε μια συναυλία, έτσι στη μνήμη του Freddie, για να τονωθούν λίγο οι πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως υποστηρίζουν και οι ειδήμονες της μουσικής βιομηχανίας. Αλλωστε τους χρωστάει το όνομά της! Στην κυριολεξία.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης