Απάτησε ο Ashton Kutcher τη Demi Moore;

Απάτησε ο Ashton Kutcher τη Demi Moore;

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Ashton Kutcher την ημέρα που έκλεινε έξι χρόνια γάμου με τη Demi Moore, βρήκε …παρηγοριά στην αγκαλιά της...

Απάτησε ο Ashton Kutcher τη Demi Moore;
Απάτησε ο Ashton Kutcher τη Demi Moore; Ιδού το ερώτημα! Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Ashton Kutcher την ημέρα που έκλεινε έξι χρόνια γάμου με τη Demi Moore, βρήκε …παρηγοριά στην αγκαλιά της. Και μάλιστα το Σαββατοκύριακο που το ζευγάρι είχε κανονίσει να γιορτάσει την επέτειό τους στο San Diego της Καλιφόρνιας την προηγούμενη εβδομάδα.

Η 23χονη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, έχει προσλάβει έναν μεγαλοδικηγόρο του Hollywood για να υπερασπιστεί τα όσα ισχυρίζεται.

«Ο Ashton δεν έμοιαζε με κάποιον που γιόρταζε την επέτειο του γάμου του εκείνη την ημέρα», υποστηρίζει ένας από τους παρευρισκόμενους στο γλέντι που είχε στηθεί σε club.

Έντονες ήταν, πάντως, τον τελευταίο καιρό οι φήμες ότι ο γάμος ανάμεσα στον 33χρονο Ashton και στην κατά δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερή του Demi έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Ο ίδιος ο Ashton, από την άλλη, έγραψε στο Twitter του ότι όλα αυτά είναι απλώς φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν την εικόνα του και τίποτα άλλο. Την απάτησε ή όχι; Ίδωμεν…
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης