Άλλο ένα «χτύπημα» της Gaga

Άλλο ένα «χτύπημα» της Gaga

Η Lady Gaga είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαιτέρως τα media από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση, ενώ ποτέ μα ποτέ από όπου και αν περάσει, δε μένει απαρατήρητη

Άλλο ένα «χτύπημα» της Gaga
Η Lady Gaga είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαιτέρως τα media από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση, ενώ ποτέ μα ποτέ από όπου και αν περάσει, δε μένει απαρατήρητη.

Είναι, επίσης, ένα πρόσωπο που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, τα γνωστά «τερατάκια», αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Ο λόγος; Μα φυσικά η εκκεντρική της εμφάνιση… Άλλες φορές την έχουμε δει ντυμένη αποκλειστικά με …μπριζόλες, άλλες με ελάχιστα ρούχα και με θερμοκρασία υπό το μηδέν.

Πάντα, όμως, με τους αγαπημένους της κοθόρνους και με ένα στιλ που μόνο αυτή θα μπορούσε να υιοθετήσει και μάλιστα να κυκλοφορήσει έξω.

Κλείσιμο
Αυτή τη φορά η Lady Gaga «χτυπά» στην καρδιά της Νέας Υόρκης με μια φωτογράφηση ναι μεν διαφορετική, αλλά όχι και τόσο εξωπραγματική σε σχέση πάντα με το πλούσιο υλικό που μας έχει κατά καιρούς χαρίσει.

Έτσι, από τη μία τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό «πανύψηλη», με ενδυμασία που φέρνει σε βασίλισσα, να σκύβει και να παίρνει από γωνιακό φαστφουντάδικο ένα έξτρα σπέσιαλ χοτ ντογκ. Και από την άλλη με καπέλο που ομοιάζει σε …περιστέρι και με φόρεμα που φέρνει σε πουλερικό, τη βλέπουμε να κουρνιάζει στην αγκαλιά ενός άντρα.

Αν λάβουμε υπόψιν και την πρόσφατη φωτογράφησή της σε γνωστό περιοδικό εντελώς αμακιγιάριστη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μάλλον στερέψει από ιδέες.


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης