H Lady Gaga αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί!

H Lady Gaga αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί!

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Luc Carl



H Lady Gaga αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί!

Τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Luc Carl ετοιμάζεται να ανέβει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady Gaga.

Δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού Daily Star αναφέρει ότι η ποπ σταρ έσμιξε ξανά με τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο διατηρούν μια ταραχώδη σχέση τα τελευταία χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Gaga και ο Carl θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με μια μικρή τελετή στην πόλη Ομάχα, ενώ θα ακολουθήσει και μια δεύτερη, πιο «φανταχτερή» τελετή» στην οποία θα παραβρεθούν πάνω από 18.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και τα μερικά τυχερά «τερατάκια».

Κλείσιμο

Η Gaga, βγαίνει με τον 30χρονο ντράμερ από το 2005 με μερικά… διαλείμματα ενδιάμεσα! Η τραγουδίστρια αναφέρεται μάλιστα στον Luc στο νέο της single “ Yoü and I”.

Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπος της Gaga δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο όλοι αναρωτιούνται τι νυφικό θα επιλέξει να φορέσει η εκκεντρική σταρ την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Πάντως, βάσει των πρόσφατων στιλιστικών της επιλογών της, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Gaga θα αναθέσει την δημιουργία του νυφικού της είτε στην σχεδιάστρια αδερφή της, Natali Germanotta, είτε στον αγαπημένο της Giorgio Armani.





























































































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης