H ευτυχισμένη Kate Moss με τα παρανυφάκια της!

H ευτυχισμένη Kate Moss με τα παρανυφάκια της!

Το σούπερ μόντελ μίλησε για την πιο μεγάλη μέρα της ζωής μέσα από τις ρομαντικές φωτογραφίες του Mario Testino

H ευτυχισμένη Kate Moss με τα παρανυφάκια της!
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Kate Moss και αποτυπώνεται στις φωτογραφίες της Vogue. Το σούπερ μόντελ που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες τον εκλεκτό της καρδιά της Jamie Hince φωτογραφήθηκε από τον Mario Testino για την αμερικάνικη Vogue και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα θα κυκλοφορήσουν στο τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Η Kate με ένα vintage νυφικό του φίλου της John Galliano έδειχνε ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της ο οποίος την φιλούσε τρυφερά πίσω από ένα μεγάλο δέντρο. Το 37χρονο μοντέλο που είναι απόλυτα εξοικειωμένο με την κάμερα φωτογραφήθηκε με τα παρανυφάκια της και την κόρη της Lila Grace.

Η Kate μίλησε στο περιοδικό για την ημέρα του γάμου της και απάντησε σε όσους τον χαρακτήρισαν «My Big Fat Gypsy» δηλαδή «γάμος αλα ρομά».

Κλείσιμο
«Δεν είμαι τόσο ρομαντική με τους Ρομά αλλά οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να παντρευτούν. Και έτσι αναγκάζονται να παντρευτούν από τα 16. Δεν μπορείς να φανταστείς τι φοράνε. Πλουμιστά φορέματα γεμάτα λουλούδια και πεταλούδες. Είναι όλα τόσο μοναδικά. Την ημέρα του γάμου μας παρακολουθούσα τον Jamie και όλα αυτά τα κορίτσια και αισθανόμουν σαν και αυτές που περιμένουν πως και πως την μεγάλη μέρα της ζωής τους», είπε το μοντέλο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης