Ocean's 11: Ξεκινάνε τα γυρίσματα του prequel με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Ocean's 11: Ξεκινάνε τα γυρίσματα του prequel με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Mετά το «Barbie», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, οι δύο ηθοποιοί θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους

margot_robbie_-_ryan_gosling
Η ταινία «Ocean's Eleven» επανεκκινείται για τρίτη φορά, με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ αυτή τη φορά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τα γυρίσματα να ξεκινάνε αυτό το καλοκαίρι.

Η ταινία Ocean's ακολουθεί την τριλογία που είχε κάνει ο σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ το 2000, η οποία ήταν reboot της πρωτότυπης ταινίας του 1960, και είχε πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Ματ Ντέιμον. Επίσης, η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών, έπεται του πιο πρόσφατου «Ocean's 8» του 2018, το οποίο σημείωσε επιτυχία στο box office αλλά δεν δέχτηκε και τις καλύτερες κριτικές.

Ωστόσο, υπάρχει η μεγάλη διαφορά αυτή τη φορά που χωρίζει το νέο reboot από τις ταινίες που προηγήθηκαν, καθώς η νέα ταινία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του '60, δίνοντας μια χροιά εποχής στο franchise.

Αυτό το καλοκαίρι, το νέο prequel του Ocean's 11 θα ξεκινήσει τα γυρίσματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Production List, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα ιστορία με μερικούς από τους μεγαλύτερους κλέφτες του κόσμου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα πραγματεύεται η ταινία.

Κλείσιμο
Ο Γκόσλινγκ και η Ρόμπι θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ, αφού πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη live-action ταινία «Barbie», που θα βγει στις αίθουσες στα τέλη Ιουλίου.

Η Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας, η οποία ζει σε έναν κόσμο όπου όλα είναι υπέροχα, υπέροχα και κυρίως ροζ. Όλα θα αλλάξουν μια μοιραία μέρα, όταν η Barbie θα αρχίσει να αναρωτιέται αν μπορεί να πεθάνει και τι θα σήμαινε αυτό για το μέλλον της. Ο Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Ken, τον αγαπημένο της σύντροφο, ο οποίος είναι έτοιμος να την ακολουθήσει στην αναζήτησή της για απαντήσεις σχετικά με το νόημα της ζωής.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Κόπηκε ο Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο - Πέρασαν 32 κόμματα

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Δημοσκόπηση MRB: Δείχνει αυτοδυναμία ΝΔ και επτακομματική Βουλή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης