Άμπερ Χερντ: Λέει «αντίο» στις ΗΠΑ αλλά όχι στο Χόλιγουντ - Οι πρώτες δηλώσεις από τη Μαδρίτη

Άμπερ Χερντ: Λέει «αντίο» στις ΗΠΑ αλλά όχι στο Χόλιγουντ - Οι πρώτες δηλώσεις από τη Μαδρίτη

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει κινηματογραφικά πρότζεκτ στα σκαριά, παρά το γεγονός ότι μετακόμισε στην Ισπανία

amber-hernt
Μπορεί η Άμπερ Χερντ να εγκατέλειψε τις ΗΠΑ, όμως δεν αποχώρησε από το Χόλιγουντ. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από τον λογαριασμό «Casaenplaya» μαρτυρά πως η ηθοποιός έχει πολλά κινηματογραφικά πρότζεκτ στα σκαριά.

Μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο, η Άμπερ Χερντ εξήγησε πως σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Ισπανία. «Το ελπίζω, μου αρέσει πολύ να ζω εδώ», είπε χαρακτηριστικά στα ισπανικά.

«Αγαπώ τόσο πολύ την Ισπανία», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ προσπαθούσε να τραβηχτεί μακριά από την κάμερα. «Ήταν ευχαρίστησή μου που σας συνάντησα», είπε, όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε να την ρωτήσει για τα μελλοντικά, επαγγελματικά της σχέδια.

«Ω ναι, έχω μερικά πρότζεκτ. Συνεχίζω να προχωράω μπροστά, έτσι είναι η ζωή», εξήγησε.

@casaenplaya

Amber Heard's Spanish Relocation @amberheard 🏖️ @casaenplaya is a Paradisefront Villa in Spain Surrounded By Beaches Represented By @Nest Seekers @luxeally @nestseekersspain #relocation #amberheard 📍 Figueiroa Beach (Spain) __ 3 floors 6000 sq. ft 10 bedrooms 6 bathrooms Land plot of 140000 sq. ft Terrace Direct access to the sea Garage Fitted wardrobes Storeroom Orientation South Central heating: Gas __ #NestSeekers #casaenplaya #luxeally Listing: @JacksonLieblein @jtoth_ca 𝐍𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐞𝐞𝐤𝐞𝐫𝐬 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 WebID 2541417 Visit: NestSeekers.com/2541417 #location #beaches #chalet #beach #beachfront #LuxuryHomes #LuxuryHouse #realestate #beachlife #filmlocation #Mansion #paradise #beachvibes #finca #realestateagent #LuxuryRealEstate #property #nestseekersinternational #RealEstateBroker #accidentallywesanderson #luxe #RealEstateNews #beachhouse #LuxuryLiving #primelocation

♬ sonido original - Casa En Playa
Η ηθοποιός του «Aquaman» φαίνεται πως προτιμά μία ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά από όσα μεσολάβησαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια και την έφεραν στο επίκεντρο της προσοχής.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει: «Η Χερντ εγκατέλειψε αθόρυβα το Χόλιγουντ και μετακόμισε στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη, Οονάχ. Γνωρίζει τη γλώσσα κι είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας τη μικρή της κόρη, μακριά από κάθε θόρυβο».

Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε πως δεν αποκλείεται η Άμπερ Χερντ να επιστρέψει πίσω στο Χόλιγουντ μελλοντικά. Ωστόσο, τόνισε πως μάλλον αυτό θα αργήσει.

«Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα το κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη ταινία», δήλωσε.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός πούλησε την έπαυλή της στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2022, λίγο μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων.

Έκτοτε, ζει στην Ισπανία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή με την κόρη της. Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα, εθεάθη να κάνει μπάνιο μαζί της σε παραλία της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 12 ατάκες του Θεόδωρου Πάγκαλου που έγραψαν πολιτική ιστορία

Οι τέσσερις λόγοι που κάνουν πιο πιθανή την «νόσο Χ» - Εξηγούν Τζανάκης και Μαγιορκίνης

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης