Λίουις Καπάλντι: Έκπληκτοι οι επιβάτες αεροπλάνου - Ο σταρ εμφανίστηκε σε ρόλο αεροσυνοδού

Λίουις Καπάλντι: Έκπληκτοι οι επιβάτες αεροπλάνου - Ο σταρ εμφανίστηκε σε ρόλο αεροσυνοδού

Σε συνεννόηση με τη British Airways, ο τραγουδιστής έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη στα 35.000 πόδια, αιφνιδιάζοντας μερικούς από τους φαν του που βρίσκονταν εκεί

kaspalnti_aeroplano
Με έναν πρωτότυπο τρόπο προλόγισε το νέο του single ο Λιούις Καπάλντι.

Ο ποπ σταρ σε συνεννόηση με τη British Airways έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη στα 35.000 πόδια, αιφνιδιάζοντας τους επιβάτες ενός αεροπλάνου.

Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου, ο 26χρονος Σκωτσέζος σε ρόλο αεροσυνοδού, διέσχισε το αεροσκάφος με ένα καροτσάκι ποτών και μοίρασε αναψυκτικά. Όσοι επέβαιναν στην πτήση από Λονδίνο Heathrow προς Λος Άντζελες εξεπλάγησαν όταν αντιλήφθηκαν ότι ο άνδρας που μεταφέρει τρόφιμα, είναι ο πολυβραβευμένος σταρ της μουσικής.

Μεταξύ των επιβατών, βρίσκονταν και τέσσερις μεγάλοι φαν του Καπάλντι, που είχαν λάβει ειδική πρόσκληση για την πτήση και έπαθαν σοκ όταν το ο τραγουδιστής έφτασε με την κιθάρα του. Βίντεο από την έκπληξη, μοιράστηκε ο Καπάλντι με τους 6,1 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Δείτε το κλιπ


Ο hitmaker στη συνέχεια έκανε καντάδα στους πελάτες με ένα ρεφρέν και έναν στίχο από το ακυκλοφόρητο κομμάτι του «Wish You The Best», το οποίο ανήκει στο επερχόμενο νέο του άλμπουμ με τίτλο «Broken By Desire To Be Heavenly Sent».

Οι στίχοι αναφέρουν ότι «φαίνεται πως η Γλασκώβη απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το Λος Άντζελες» ενώ την ίδια στιγμή ταξίδευαν όλοι μαζί πάνω από τον Ατλαντικό.

«Είμαι σε μια πτήση από το Heathrow του Λονδίνου στο LAX και θα τραγουδήσω μερικά τραγούδια για τους επιβάτες» λέει ο Καπάλντι στο βίντεο και πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Νιώθω ότι δεν κάνω τίποτα, απλά στέκομαι εδώ και δείχνω όμορφος. Θα τραγουδήσω ένα τραγούδι τώρα, ζητώ συγγνώμη γιατί κάποιος κοιμάται».

Αφού τραγούδησε τη μελωδία του, είπε αστειευόμενος στους επιβάτες: «Συγγνώμη που ενοχλώ την πτήση σας, αν δεν ξέρετε το όνομά μου είναι Εντ Σίραν» και όσοι τον γνώριζαν, ξέσπασαν σε γέλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο

Γάμοι ανηλίκων, εκτελέσεις και μετά «Σασμός» στο... TikTok

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης