CeeLo Green: Η viral τούμπα του ράπερ σε βίντεο - Έπεσε από άλογο

CeeLo Green: Η viral τούμπα του ράπερ σε βίντεο - Έπεσε από άλογο

Ο 47χρονος προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή κατά την είσοδό του σε ένα πάρτι για τον Shawty Lo

raper_alogo
Ο CeeLo Green έγινε trend στα social media το τελευταίο εικοσιτετράωρο και όχι χάρη σε κάποια νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε.

Ο 47χρονος ράπερ επιχείρησε να κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο σε πάρτι στην Ατλάντα, προς τιμήν του εκλιπόντος ράπερ, Shawty Lo. Με τη βοήθεια ειδικών, περιφερόταν στον χώρο πάνω σε ένα μαύρο άλογο, τραβώντας την προσοχή όλων.

Ωστόσο, «μαγνήτισε» τα βλέμματα για διαφορετικό λόγο.

Οι άνδρες που τον βοηθούσαν με το ζώο, προσπάθησαν να διατηρήσουν σταθερότητα και για να βοηθήσουν τον CeeLo με την ισορροπία του, αλλά αυτό δεν απέδωσε, αφού σε κάποια στιγμή τα πόδια του αλόγου άρχισαν να λυγίζουν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο τραγουδιστής έπεσε στο έδαφος με άτσαλο τρόπο και φάνηκε στην αρχή πως τραυματίστηκε. Ο hitmaker του «Crazy» προσπάθησε να ανατρέψει το άβολο της στιγμής σε αστείο και σηκώθηκε πολύ γρήγορα, δείχνοντας σε όλους, πως ήταν καλά.

Δείτε το βίντεο


Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε για καλό σκοπό -τα γενέθλια του ράπερ Shawty Lo από την Ατλάντα, ο οποίος πέθανε λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι σε ένα δυστύχημα στις 21 Σεπτεμβρίου 2016. Ο Shawty, με πραγματικό όνομα Carlos Rico Walker, πέθανε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 σε σύγκρουση ενός αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη νοτιοδυτική Ατλάντα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, δεν ξέρω ποιες είναι οι κοπέλες που έκαναν αυτή τη ζημιά» λέει η μητέρα του προπονητή-βιαστή

«Ψιλομένουμε μαζί» - Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

«Ο Τραμπ δημιούργησε την ψευδή εντύπωση ότι θα συλληφθεί» υποστηρίζει η Εισαγγελία του Μανχάταν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης