Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου, είμαι ανοιχτή στο να με πιέζω»

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου, είμαι ανοιχτή στο να με πιέζω»

Η ποπ σταρ μίλησε για το πώς το σώμα της τη βοηθά να βρίσκεται σε καλή ψυχική κατάσταση

jlo_training_xr
Η Τζένιφερ Λόπεζ γυμνάζεται καθημερινά όχι μόνο για να δείχνει κομψή και καλλίγραμμη στο κόκκινο χαλί, αλλά και για να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Η 53χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο UsWeekly μίλησε για το πώς το σώμα της τη βοηθά να βρίσκεται σε καλή ψυχική κατάσταση. «Δεν είναι μυστικό ότι η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε η σύζυγος του σύζυγος του Μπεν Άφλεκ. «Νομίζω ότι υπάρχει θετική σχέση μεταξύ της γυμναστικής και της ψυχικής υγείας», είπε η Jlo. Στη συνέχεια, η Λόπεζ πρόσθεσε: «Όταν βρίσκεις ισορροπία, είσαι αποφασιστικός και συγκεντρωμένος γίνεσαι καλύτερος».

Lopez_Mesa


Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της

Η Λόπεζ αποκάλυψε ότι για να γυμνάσει το σώμα της πολύ συχνά ξυπνάει πριν από τις 5 το πρωί ανεξάρτητα από το πόσο «φορτωμένο είναι το πρόγραμμά της». «Προσπαθώ να κάνω σωστές επιλογές και να εξισορροπώ τον χρόνο μου», είπε για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο της.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια είπε πως πιέζει τον εαυτό της για να βελτιώνεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερη: «Πάντα εξελίσσομαι και ψάχνω για πράγματα που με ενθουσιάζουν και μου δίνουν κίνητρο. Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου, οπότε είμαι ανοιχτή στο να με πιέζω, κάτι που κάνω αυτή τη στιγμή καθώς κάνω πρόβες για το νέο μου άλμπουμ «This Is Me... Now», που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Μοιραζόμαστε παρόμοιες αξίες όσον αφορά την αποφασιστικότητα, τη σκληρή δουλειά και το πάθος να προκαλούμε τους εαυτούς μας να πηγαίνουμε πιο σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Σκληρή προπόνηση
Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σκληρή προπόνηση που ακολουθεί αποκαλύπτοντας ότι κάνει kickboxing, κυκλική προπόνηση, ασκήσεις κορμού, lunges και burpees.

«Εμφανίζεται ό,τι κι αν γίνει, παίρνει τον χρόνο στα σοβαρά, γνωρίζει το σώμα της, θέλει να είναι ο εαυτός της», έχει πει η προπονήτριά της Tracy Anderson. «Ξέρει ότι η σκληρή προπόνηση είναι μέρος της ζωής της».

Lopez12
Lopez13


Το άγχος και η… άγνωστη κρίση πανικού
Όταν η καριέρα της απογειώθηκε έδωσε λιγότερη σημασία στο άγχος. «Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες την ημέρα. Ήμουν όλη μέρα στο πλατό και όλη νύχτα στο στούντιο και τα Σαββατοκύριακα έκανα junkets και γύριζα βίντεο. Ήμουν στα τέλη της δεκαετίας των 20 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», είπε η ίδια.

«Ώσπου μια μέρα, καθόμουν σε ένα τροχόσπιτο και μου βγήκε όλο το άγχος και η κούραση. Τότε αισθάνθηκα "παγωμένη". Νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου. Τώρα ξέρω ότι ήταν μια κλασική κρίση πανικού που προκλήθηκε από την εξάντληση, αλλά τότε δεν είχα ακούσει καν τον όρο».

Αφού συμβουλεύτηκε έναν γιατρό, η Λόπεζ δήλωσε ότι «συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες του να αγνοώ τι χρειάζεται το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιή - και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία».

Lopez1


Γυμναστική και ψυχική υγεία
Σύμφωνα με το MentalHealth.org, έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που ασκούνται τακτικά έχουν καλύτερη ψυχική υγεία και συναισθηματική ευεξία και χαμηλότερα ποσοστά ψυχικών ασθενειών. «Η ενασχόληση με την άσκηση φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ψυχικών ασθενειών. Φαίνεται επίσης να βοηθάει στη θεραπεία ορισμένων καταστάσεων ψυχικής υγείας, όπως την κατάθλιψη και το άγχος».


Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, δεν ξέρω ποιες είναι οι κοπέλες που έκαναν αυτή τη ζημιά» λέει η μητέρα του προπονητή-βιαστή

«Ψιλομένουμε μαζί» - Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

«Ο Τραμπ δημιούργησε την ψευδή εντύπωση ότι θα συλληφθεί» υποστηρίζει η Εισαγγελία του Μανχάταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης