Κρις Μπράουν: Άρπαξε από τον λαιμό μια κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού χορού στη σκηνή

Κρις Μπράουν: Άρπαξε από τον λαιμό μια κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού χορού στη σκηνή

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός προκαλεί οργή για τη βίαιη συμπεριφορά του

chris-brown-043423
Ο Κρις Μπράουν δέχτηκε για άλλη μια φορά «πυρά» για τη συμπεριφορά του επί σκηνής, καθώς άρπαξε από τον λαιμό την πρώην σταρ του Love Island, Νατάλια Ζόπα, κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού χορού στη συναυλία του στο Μάντσεστερ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του, οι οποίοι επέκριναν τον Μπράουν για το ιστορικό του στην ενδοοικογενειακή βία και διερωτήθηκαν γιατί η Ζόπα συμφώνησε να συμμετάσχει σε μια τέτοια εμφάνιση.

Ο Μπράουν έχει εκφράσει ανοιχτά την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο κόσμος αναφερόταν συνεχώς στην επίθεση που δέχτηκε το 2009 από την τότε φίλη του Ριάνα και αυτό το τελευταίο περιστατικό είναι απίθανο να του κάνει καλό, όσον αφορά τη δημόσια εικόνα του.

Πολλοί θαυμαστές έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την αηδία τους για τον τρόπο με τον οποίο ο Μπράουν φέρθηκε στην κοπέλα, με έναν σχολιαστή να περιγράφει το υλικό ως «ενοχλητικό» και «αποτρόπαιο».

Η Ζόπα προς έκπληξη πολλών που παρακολούθησαν από κοντά το περιστατικό, υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά του, επιμένοντας ότι δεν αισθάνθηκε άβολα κατά τη διάρκεια της παράστασης και ότι «λάτρεψε κάθε λεπτό της». Ωστόσο, αυτό δεν έχει κατευνάσει την οργή όσων θεωρούν ότι η συμπεριφορά του Μπράουν ήταν ανάρμοστη και επικίνδυνη.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε η Daily Mail

Κλείσιμο
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε μια συζήτηση, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται διασημότητες που έχουν ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Ενώ ο Μπράουν έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για τις πράξεις του στο παρελθόν, συνεχίζει να είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης, με πιστούς θαυμαστές και μια σειρά από επιτυχημένα τραγούδια στο όνομά του. Αυτό εγείρει όπως έγραψαν, το ερώτημα αν ως κοινωνία είμαστε πολύ γρήγοροι στο να συγχωρούμε και να ξεχνάμε όταν πρόκειται για άτομα υψηλού προφίλ που έχουν εμπλακεί σε βίαιη συμπεριφορά.

Άλλοι έθιξαν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η συμπεριφορά του Μπράουν στους νεαρούς θαυμαστές του. Το Love Island είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές σόου μεταξύ των νέων και πολλοί από τους θαυμαστές της Ζόπα είναι έφηβοι που τη θαυμάζουν. Συμμετέχοντας σε μια παράσταση με κάποιον που έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, η γυναίκα όπως είπαν, μπορεί να στείλει ακούσια το μήνυμα ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι αποδεκτή ή ακόμη και επιθυμητή.
brown-4342
H Nατάλια Ζόπα όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα με ό,τι της έκανε ο Μπράουν στη σκηνή, αλλά δήλωσε μάλιστα πως «λάτρεψε κάθε λεπτό»

Έχει αρπάξει ξανά τον λαιμό κοπέλας στη σκηνή
Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί εδώ και χρόνια να ανακτήσει την αγάπη του κοινού και να αποκαταστήσει τη φήμη του, ο Κρις Μπράουν φαίνεται να μην μπορεί να ξεφεύγει πάντα από τον προκλητικό αυθορμητισμό του.

Σε συναυλία του στις αρχές Μαρτίου, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει πάλι στη σκηνή μία γυναίκα και πάλι της είχε σφίξει τον λαιμό. Η κοπέλα ήταν ενθουσιασμένη που την επέλεξε και της χόρευε και θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή στο κινητό της. Η κίνησή της να βγάλει το κινητό και να τραβήξει βίντεο, όσο ο Μπράουν της τραγουδούσε και οι χορευτές του, χόρευαν αποκλειστικά για εκείνη, εκνεύρισε τον τραγουδιστή. Στην αρχή, ο Μπράουν φαίνεται να παίρνει απαλά το τηλέφωνο από τα χέρια της και να το βάζει στην άκρη. Άρχισε ακόμη, να της χορεύει ένα αισθησιακό lapdance, αλλά εκείνη το άρπαξε και πάλι για να συνεχίσει να βιντεοσκοπεί.

Ο Μπράουν φαίνεται πως απηύδησε μαζί της και μέσα σε δευτερόλεπτα της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια και το πέταξε στο πλήθος. Η εμφανώς ενοχλημένη γυναίκα πέταξε στη συνέχεια τα χέρια της στον αέρα πριν σβήσουν τα φώτα της σκηνής και η αμήχανη συνάντηση λάβει τέλος. Μέλος από το κοινό κατέγραψε το συμβάν και το κλιπ κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


H κακοποίηση στη Ριάνα

Το 2009, ο Κρις Μπράουν και η Ριάνα διατηρούσαν σχέση όταν συνέβη ένα περιστατικό που τον οδήγησε να κατηγορηθεί για επίθεση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τους ενεπλάκησαν σε καυγά στο αυτοκίνητο του Μπράουν, όταν έφυγαν από ένα πάρτι πριν από τα βραβεία Grammy. Ο Μπράουν γρονθοκόπησε, δάγκωσε και προσπάθησε να πνίξει τη Ριάνα, προκαλώντας ορατά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Το περιστατικό οδήγησε τον Κρις Μπράουν να κατηγορηθεί για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος και για απειλές. Αργότερα δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες και έλαβε αναστολή και κοινωνική εργασία. Το περιστατικό προκάλεσε κατακραυγή και ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία. Η Ριάνα αργότερα μίλησε δημόσια για το περιστατικό, λέγοντας ότι είχε συγχωρήσει τον Μπράουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» - Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

Απαγωγή Μαρσελίνο: 33 χρόνια από το έγκλημα με θύμα τον «Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας»

Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης