Met Gala: Εκτός της λίστας των καλεσμένων οι Καρντάσιαν

Met Gala: Εκτός της λίστας των καλεσμένων οι Καρντάσιαν

Η Άννα Γουίντουρ θέλει ο Τύπος να ασχοληθεί φέτος με τη μόδα και όχι με τις εμφανίσεις τoυς

met-gala
Κάθε χρόνο το κοινό περιμένει πώς και πώς τις εμφανίσεις των αγαπημένων του celebrities στο Met Gala. Φυσικά, από τη λίστα των πιο πολυσυζητημένων λουκ δεν λείπουν σχεδόν ποτέ, τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα, η δημοφιλής οικογένεια δεν θα δώσει φέτος το παρόν, σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion events.

Πηγή κοντά στους διοργανωτές της εκδήλωσης αποκάλυψε στην Page Six πως η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ θα κάνει φέτος... περικοπές στη λίστα των καλεσμένων. Έτσι, οι Καρντάσιαν θα μείνουν «εκτός».



Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι, φημολογείται πως σκοπός είναι στο φετινό event τα δημοσιεύματα να αφιερωθούν αποκλειστικά στη μόδα και όχι να κλέψουν την προσοχή για ακόμα μία φορά οι Καρντάσιαν.

Κλείσιμο
Οι «προκλητικές» τους εμφανίσεις στα τελευταία Met Gala, για παράδειγμα εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν ως Μέριλιν Μονρόε στη διοργάνωση του 2022, απασχολούν τόσο πολύ τα media, με αποτέλεσμα να χάνεται η «ουσία» του event.



Aπό την άλλη μεριά, πηγή από την οικογένεια των Καρντάσιαν, διαψεύδει τα δημοσιεύματα και αναφέρει πως οι σταρ προσκαλούνται κάθε χρόνο στο πολυαναμενόμενο γκαλά. Μένει λοιπόν, να περιμένει κανείς μέχρι την 1η Μαΐου για να δει αν τελικά, οι διάσημες τηλεπερσόνες προσκλήθηκαν από την Άννα Γουίντουρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης