The Crown: Η έκτη σεζόν θα παρουσιάσει το σκάνδαλο με τη στολή Ναζί του Χάρι

The Crown: Η έκτη σεζόν θα παρουσιάσει το σκάνδαλο με τη στολή Ναζί του Χάρι

Ο πρίγκιπας είχε διαλέξει μία ακατάλληλη στολή για ένα αποκριάτικο πάρτι

the-crown
Το σκάνδαλο του πρίγκιπα Χάρι με την αποκριάτικη στολή των Ναζί, θα εμφανιστεί στην 6η σεζόν της σειράς «The Crown» του Netflix, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Τον Ιανουάριο του 2005, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ήταν τότε ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, συμμετείχε σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων φορώντας στολή Ναζί. Αυτό προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο και ευρεία καταδίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον υπόλοιπο κόσμο.


Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος τότε ήταν 20 ετών, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του, λέγοντας ότι λυπάται αν προκάλεσε οποιαδήποτε προσβολή. Αργότερα είπε και μια δεύτερη συγγνώμη, λέγοντας ότι συνειδητοποίησε ότι η επιλογή της στολής του ήταν ακατάλληλη και ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του.

Το περιστατικό οδήγησε σε μεγάλη δημόσια συζήτηση σχετικά με τον ρόλο της βασιλικής οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνία και κατά πόσον θα πρέπει να έχουν υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους πολίτες. Ορισμένοι επικριτές υποστήριξαν ότι το περιστατικό έδειξε έλλειψη κρίσης εκ μέρους του πρίγκιπα Χάρι και έθεσε ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητά του για έναν μελλοντικό ρόλο ως μονάρχη.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης