Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αγόρασαν έπαυλη 64 εκατ. δολαρίων

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αγόρασαν έπαυλη 64 εκατ. δολαρίων

Το ζευγάρι ετοιμάζει μάλιστα και ανακαινίσεις στον χώρο

LOPEZ-AFFLECK-432432
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να βλέπουν το νέο τους σπίτι, μία έπαυλη 64 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades του Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούλιο, φέρεται να ψάχνει εδώ και έναν χρόνο για ένα ακίνητο που θα μπορεί να φιλοξενήσει τον έρωτα τους.

Η έπαυλη με τα οκτώ υπνοδωμάτια και τα 11 μπάνια διαθέτει γυμναστήριο 800 τετραγωνικών μέτρων, επαγγελματική αίθουσα μέσων ενημέρωσης, αίθουσα παιχνιδιών και έναν ξενώνα που βρίσκεται έξω από την είσοδο για περισσότερη ιδιωτικότητα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης άφθονο χώρο στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα στο γκαράζ και έναν επιπλέον χώρο στον δρόμο.

Η J-Lo και ο Άφλεκ έχουν εντοπιστεί να επισκέπτονται το ακίνητο πολλές φορές και στις φωτογραφίες φαίνεται να συναντιούνται με εργολάβους, γεγονός που ενδεχομένως υποδηλώνει ότι σχεδιάζουν και ανακαινίσεις στο ακίνητο.

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL5529322_003
SPL5529322_007
SPL5529322_011
SPL5529322_014

Κλείσιμο
Η αναζήτηση του σπιτιού τους έρχεται μετά την απόσυρση του ζευγαριού από την αγορά ενός σπιτιού αξίας 34,5 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγες μέρες πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού έχει πυροδοτήσει εικασίες ότι ίσως σχεδιάζουν να εγκατασταθούν μόνιμα στο Λος Άντζελες. Από τότε που αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021, η Λόπεζ και ο Άφλεκ έχουν εντοπιστεί σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το Μαϊάμι, τη Μοντάνα και το Λος Άντζελες.

Φωτογραφίες: TheCelebrityFinder / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης