Μαντόνα: «Έχει ψύχωση με τα μάγουλά της» - Ομάδα ειδικών φροντίζει το πρησμένο πρόσωπό της

Μαντόνα: «Έχει ψύχωση με τα μάγουλά της» - Ομάδα ειδικών φροντίζει το πρησμένο πρόσωπό της

«Έχει ψύχωση με τα μάγουλά της» - Ομάδα ειδικών φροντίζει το πρησμένο πρόσωπο της Μαντόνα

Madonna_Exof1

Η Μαντόνα είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν τα social media και τα μέσα ενημέρωσης. Η εμφάνισή της στα φετινά βραβεία Grammy συζητήθηκε όσο καμία άλλη κυρίως γιατί η διάσημη τραγουδίστρια ήταν αγνώριστη από το πλήθος των αισθητικών επεμβάσεων στις οποίες φέρεται να έχει υποβληθεί.

Μια πηγή μιλώντας στην The Post δήλωσε ότι το πρησμένο πρόσωπο της τραγουδίστριας είναι αποτέλεσμα μιας εμμονής που έχει η ίδια με τα μάγουλά της. «Δεν συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό την κάνει να μοιάζει λίγο με καρικατούρα του εαυτού της», ανέφερε η πηγή.

Κατά τη διάρκεια των Grammy, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν αμέσως φωτιά από ανθρώπους που έλεγαν ότι δεν την αναγνώριζαν.



Ο Πιρς Μόργκαν προκάλεσε οργή στους θαυμαστές της Μαντόνα όταν ανέβασε μια φωτογραφία της στο Twitter και ρώτησε στεγνά: «Νόμιζα ότι το Halloween ήταν τον Οκτώβριο».


Ακόμα και ο Pete Burns - ο τραγουδιστής του You Spin Me Round (Like a Record) της δεκαετίας του 1980 που ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις και στο τέλος χρεοκόπησε - έγινε trending στο Twitter καθώς κάποιοι συνέκριναν το πρόσωπο της Madonna με το δικό του.

When Pete Burns starts to look like a bad Madonna tribute act...

Posted by XS Manchester on Sunday, May 15, 2016
Κλείσιμο


Θέλει να είναι όπως ήταν το 2000
Μια πηγή από το περιβάλλον της Μαντόνα δήλωσε στην Post ότι μέρος του προβλήματος είναι ότι η τραγουδίστρια δεν θέλει να φαίνεται διαφορετική από την εποχή που μεσουρανούσε - αλλά προσπαθώντας να σταματήσει την πρόοδο της φύσης, κάνει τον εαυτό της σχεδόν αγνώριστο.

FogMZpbaAAAZ9-J



«Θέλει να μοιάζει με τη "Μαντόνα του 2000" και αναφέρεται στον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας. «Γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόσωπό της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη, οπότε... δεν θέλει να είναι μια καρτουνίστικη εκδοχή του εαυτού της. Αλλά θέλει επίσης ψηλότερα ζυγωματικά για τα οποία ήταν διάσημη - και ο καλύτερος τρόπος για να τα φτιάξει είναι τα fillers».

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Μαντόνα έχει ψύχωση με τα μάγουλά της.

«Άκουσε ότι τα πρησμένα μάγουλα κρύβουν τις γραμμές γήρανσης, και της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Έτσι, τα μάγουλά της τα θέλει φουσκωμένα, ακόμα κι αν φαίνεται περίεργη και παχουλή».

Η τραγουδίστρια έχει επίσης μια ομάδα ειδικών που παρακολουθεί «το δέρμα της», πρόσθεσε η πηγή. «Μια makeup artist και μια facialist είναι πάντα σε ετοιμότητα και τις κάνουν θεραπείες με κρέμες και διάφορα προϊόντα για να δείχνει νέα».

Η Μαντόνα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τις φήμες περί πλαστικής χειρουργικής. Η μόνη δήλωση που είχε κάνει ήταν το 2012: «Σίγουρα δεν είμαι κατά της πλαστικής χειρουργικής. Ωστόσο, είμαι απολύτως αντίθετη στο να πρέπει να συζητήσω το θέμα».



Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, ο Δρ Leslie Stevens της Κλινικής Lasky στο Μπέβερλι Χιλς, πιστεύει ότι έχει κάνει επεμβάσεις.

«Η πιο προφανής χειρουργική επέμβαση είναι αυτή στα μάγουλα και το σαγόνι της, σχεδόν σε τραγελαφικό βαθμό. Όσο για το φούσκωμα αυτό έχει προκληθεί χειρουργικά, πιθανότατα από fillers ή από το δικό της λίπος», δήλωσε ο Dr. Stevens για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι έχει κάνει ανύψωση των πλευρικών φρυδιών της και φαίνεται ότι έχει γίνει λίφτινγκ στα χείλη μαζί με fillers».

Madonna_Exof



«Είναι λυπηρό να βλέπεις μια φυσική ομορφιά να γίνεται τόσο αφύσικη», πρόσθεσε ο Stevens. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πότε ένας επαγγελματίας πηγαίνει ενάντια στη δεοντολογία και την κρίση του».

Οι φίλοι λένε ότι η Μαντόνα, η οποία εδώ και καιρό είναι γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής της, είναι πιθανό να πληγωθεί από όλη την κριτική για την εμφάνισή της, επειδή, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλει να είναι ελκυστική.

Madonna



«Θέλει απλώς να δείχνει ωραία στην ηλικία της», δήλωσε η πηγή. «Αν και της αρέσει να περιβάλλεται από νέους ανθρώπους γιατί θέλει να τρέφεται από τη θετικότητα και τη δημιουργική τους ενέργεια, έχει επίγνωση της ηλικίας της. Είχε προβλήματα με το πόδι και το ισχίο της και το κύριο μέλημά της είναι να είναι υγιής και να δείχνει καλά. Έχει μπροστά της μια εξαντλητική περιοδεία και ξέρει ότι θα είναι κουραστική - την έχει μοιράσει σκόπιμα ώστε να υπάρχει χρόνος να αναρρώσει ανάμεσα στις ημερομηνίες».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνολάκης: Είμαστε στο «παράθυρο» του αιώνα για σεισμό 8,5 Ρίχτερ στο ελληνικό τόξο

«Οι Έλληνες ήρθαν τελικά νύχτα, για να μας βοηθήσουν», γράφουν Τούρκοι στα social media

Μάχη μέχρις εσχάτων από τους διασώστες: Έσωσαν τη μικρή Ελένη μετά από 68 ώρες - Βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης