Μπρένταν Φρέιζερ για τη διάγνωση του γιου του με αυτισμό: «Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ»

Μπρένταν Φρέιζερ για τη διάγνωση του γιου του με αυτισμό: «Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ»

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς αισθάνθηκε, όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι αυτιστικός, ενώ τόνισε πως άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή

brendan-freiser
Ο Μπρένταν Φρέιζερ μίλησε για τη στιγμή που έμαθε για τη διάγνωση του γιου του με αυτισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του στη νέα ταινία «Η Φάλαινα», μίλησε στο «Howard Stern Show» και εξέφρασε όσα ένιωσε εκείνη τη στιγμή. «Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο πίσω μέρος του κεφαλιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο γιος του, Γκρίφιν, ο οποίος είναι τώρα 20 ετών, διαγνώστηκε με αυτισμό στην ηλικία των 2. Έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Χόλντεν και τον Λέλαντ.

«Η πρώτη αντίδραση που είχα ήταν "θέλω να μάθω πώς να το διορθώσω, ποια είναι η θεραπεία;". Δεν ήξερα καλά καλά ούτε τι σημαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε επίσης, πως υπήρξε και μια περίοδος που θεωρούσε ένοχο τον εαυτό του για όσα περνάει ο γιος του. «Σκέφτεσαι μήπως φταίει το DNA μου; Ή το ότι κάπνιζα χόρτο στο κολλέγιο;», λέει.

Κλείσιμο
Αν και έχει χωρίσει με τη μητέρα του, Άφτον Σμιθ από το 2008, εξήγησε πως η ασθένεια του γιου του έκανε εκείνον και την πρώην σύζυγό του να βάλουν άλλες προτεραιότητες στις ζωές τους. Από το να τσακώνονται, γιατί η κατάσταση μεταξύ τους χάλασε, εκείνοι εστίασαν στον Γκρίφιν.

«Έδινα μεγαλύτερη σημασία στην επαγγελματική μου ζωή και όχι στην προσωπική μου στο παρελθόν. Όμως με τον Γκρίφιν, όλα αυτά έχουν ακυρωθεί. Ποιος νοιάζεται για τα προβλήματα στη δουλειά ή για το αν τσακώθηκα με την πρώην μου; Αυτά δεν έχουν πια σημασία», ανέφερε.

shutterstock_134478146

Τέλος, δήλωσε πως ο χαρακτήρας του γιου του ήταν που τον βοήθησε να καταλάβει και τον ρόλο του στην ταινία «Η Φάλαινα». Όπως είπε, έχουν μερικά κοινά. «Δεν ξέρει τι είναι κυνισμός, δεν μπορείς να τον προσβάλεις. Δεν μπορεί να σε προσβάλει, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος και ο πιο εκδηλωτικός και προς σε εμένα και προς σε άλλους ανθρώπους», τόνισε κλείνοντας.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης