Jay-Z: Θεωρεί πως η Μπιγιονσέ άξιζε το Grammy για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» - «Δείτε τι έχει κάνει στον πολιτισμό»

Jay-Z: Θεωρεί πως η Μπιγιονσέ άξιζε το Grammy για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» - «Δείτε τι έχει κάνει στον πολιτισμό»

Ο σύζυγός της δεν πιστεύει ότι ο Χάρι Στάιλς έπρεπε να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο - «Παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ της στα κλαμπ» είπε

jay-z
Παρά το γεγονός πως η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία φέτος, ως η τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία Grammy, τόσο το κοινό της, όσο και ο σύζυγός της, Jay-Z δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι.

Το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» κέρδισε φέτος ο Χάρι Στάιλς για το «Harry's House», με πολλούς από τους θαυμαστές της Μπιγιονσέ να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στα social media, καθώς περίμεναν το βραβείο να πήγαινε στο άλμπουμ «Renaissance».

Την ίδια άποψη είχε και ο σύζυγός της, ο οποίος μιλώντας στο «Tidal» για το άλμπουμ της Μπιγιονσέ, αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους ο ίδιος πιστεύει πως άξιζε το Grammy.


«Δείτε τι έχει κάνει στον πολιτισμό. Κοιτάξτε πώς άλλαξε η ενέργεια του κόσμου», δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε: «Παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ της στα κλαμπ, δεν νομίζω ότι το έχω ξαναδεί αυτό. Όλο το άλμπουμ, όλα τα τραγούδια».

Ο Jay-Z δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό της στην τελετή απονομής των Grammy. Σε αυτή, η Μπιγιονσέ κατάφερε να κερδίσει το 32ο βραβείο της καριέρας της.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, κέρδισε βραβεία στις κατηγορίες «Best Traditional R&B Performance», «Best Dance/Electronic Recording», «Best Song Written for Visual Media», «Best R&B Song» και «Best Dance/Electric Record».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης