Ο Έλον Μασκ χλευάζει τη «σατανική» εμφάνιση του Σαμ Σμιθ στα Grammy: «Το τέλος του κόσμου»

Ο Έλον Μασκ χλευάζει τη «σατανική» εμφάνιση του Σαμ Σμιθ στα Grammy: «Το τέλος του κόσμου»

«Αν αυτός είναι ο σατανάς, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα», έγραψε ειρωνικά ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter

Elon_Musk_Exof
Ο Σαμ Σμιθ και η Κιμ Πέτρας μπήκαν στο στόχαστρο του Έλον Μασκ για την ερμηνεία τους στα βραβεία Grammy με το τραγούδι «Unholy». Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter παρομοίασε το διαβολικό νούμερο των δύο καλλιτεχνών με αποκάλυψη, γράφοντας ειρωνικά: «Ήρθε η συντέλεια του κόσμου». «Αν αυτός είναι ο σατανάς, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα», πρόσθεσε ακόμα.


Nτυμένος με μια κατακόκκινη στολή, φορώντας κερατάκια και τακούνια ο τραγουδιστής παρουσίασε στα φετινά Grammy ένα σόου το οποίο συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια στα social media καθώς τόσο η στολή του όσο και το όλο σκηνικό με τις φωτιές και τα κελιά παρέπεμπαν στον διάβολο και την Κόλαση. Πίσω του η Κιμ Πέτρας (η πρώτη τρανς που κερδίζει Grammy στην ιστορία του θεσμού) χόρευε μέσα σε ένα κλουβί.



Κλείσιμο
Η εμφάνισή τους απροκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με τους πιο συντηρητικούς να τη χαρακτηρίζουν «λατρεία του διαβόλου».

«Αυτό είναι διαβολικό», έγραψε στο Twitter ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ, με τη Μέγκιν Κέλι να κατακεραυνώνει το σόου στο podcast της The Megyn Kelly Show ως «γιορτή του Σατανά».

Οι θαυμαστές του ντουέτου έσπευσαν να αντιδράσουν, με έναν χρήστη να γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν ο Σαμ Σμιθ ήταν αδύνατος, και straight, δεν θα τους γελοιοποιούσαν για τον τρόπο που παρουσιάζονται και ντύνονται».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary και η Πέτρας, η οποία έγινε γυναίκα όταν ήταν έφηβη, έγραψαν ιστορία την Κυριακή ως οι πρώτοι μη δυαδικοί και τρανσέξουαλ καλλιτέχνες που πήραν βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Pop Duo/Group Performance».

«Είμαι η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που κερδίζει αυτό το βραβείο», δήλωσε συγκινημένη η Πέτρας. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους απίστευτους τρανσέξουαλ θρύλους πριν από μένα. Τη μητέρα μου- μεγάλωσα κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο στη μέση του πουθενά στη Γερμανία- που πίστευε ότι ήμουν κορίτσι και δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτή και την στήριξή της».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμοί στην Τουρκία: Ακόμη 35 Έλληνες διασώστες αναχωρούν αναχωρούν για τα Άδανα

Mama Cax: Το doodle της google για το μοντέλο με το προσθετικό πόδι


Κώστας Παπαζάχος: Κάποια στιγμή θα γίνει στην Ελλάδα σεισμός σαν της Τουρκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης