Χάρι Στάιλς: Η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν άξιζε το Grammy για το «Άλμπουμ της Χρονιάς»

Χάρι Στάιλς: Η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν άξιζε το Grammy για το «Άλμπουμ της Χρονιάς»

«Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το "καλύτερο" στη μουσική» είπε μεταξύ άλλων

hary-stails
Ο Χάρι Στάιλς απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να κερδίσει βραβείο Grammy για το «Άλμπουμ της Χρονιάς».

Ο τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει πολλά βραβεία στη φετινή τελετή απονομής, όμως η νίκη του στην πιο πολυπόθητη κατηγορία της βραδιάς, για το άλμπουμ «Harry's House» δίχασε το κοινό.

Όλοι πίστευαν ότι το εν λόγω  Grammy θα κέρδιζε η Beyoncé για το άλμπουμ της,  «Renaissance» ή η Adele για το «30». Η νίκη λοιπόν, του Χάρι Στάιλς στη συγκεκριμένη κατηγορία εξέπληξε όσους βρίσκονταν στην τελετή,  με την πλειοψηφία να φωνάζει το όνομα της Μπιγιονσέ.

Ο Χάρι Στάιλς βρέθηκε στη συνέχεια, στα παρασκήνια και ρωτήθηκε για το θέμα. «Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα», ανέφερε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις τους υποψηφίους και να μην νιώθεις ότι τους αξίζει», συμπλήρωσε.


«Νιώθω ότι όταν κοιτάς -όταν κοιτάζω- σε αυτήν την κατηγορία, είναι όλοι οι άνθρωποι που με έχουν εμπνεύσει σε διαφορετικές στιγμές. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μας επέλεξαν. Ευχαριστώ», ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής.

«Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το "καλύτερο" στη μουσική. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο και λαμβάνει αποφάσεις με βάση ότι θα κερδίσει ένα από αυτά», είπε ο Χάρι Στάιλς, αναφερόμενος στο Grammy που κρατούσε στα χέρια του.

Κλείσιμο
Αλλά η τελευταία φράση της ομιλίας του προκάλεσε αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδωσαν διαφορετικές ερμηνείες: «Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και αυτό είναι τόσο, τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Χάρι Στάιλς, προτού δώσει το μικρόφωνο στους συνεργάτες του, Κιντ Χάρπουν και Τάιλερ Τζόνσον.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα χιονοπτώσεων της «Μπάρμπαρα»

Σεισμοί στην Τουρκία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί, εκατομμύρια οι άστεγοι μέσα στο κρύο


Στη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης για το επίδομα ειδικών αποστολών και καλύτερων μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης