Όστιν Μπάτλερ: Κατέστρεψε τις φωνητικές του χορδές, προσπαθώντας να πετύχει την προφορά του Έλβις Πρίσλεϊ

Όστιν Μπάτλερ: Κατέστρεψε τις φωνητικές του χορδές, προσπαθώντας να πετύχει την προφορά του Έλβις Πρίσλεϊ

Δεν μπορεί να σταματήσει να χρησιμοποιεί την προφορά του βασιλιά της ροκ εν ρολ, ακόμα και τώρα που τελείωσε με την ταινία - «Τη συνήθισα» λέει

austin-butler
Ο Όστιν Μπάτλερ, ο 31χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ στη βιογραφική ταινία του 2022 παραδέχτηκε ότι θέλει να σταματήσει να μιλάει σαν τον βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The Graham Norton Show» δήλωσε ότι θέλει να απαλλαγεί από την προφορά που χρησιμοποιούσε στην ταινία, αλλά μάλλον έχει βλάψει τις φωνητικές του χορδές, καθώς χρειαζόταν να εξασκείται για ώρες στο τραγούδι, για τις ανάγκες του ρόλου. «Το κάθε τραγούδι χρειαζόταν να γυριστεί περίπου 40 φορές, νομίζω ότι κατέστρεψα τις φωνητικές μου χορδές», είπε.

Το τελευταίο διάστημα βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μπάτλερ έχει δεχτεί κριτική από τους χρήστες του Twitter, επειδή συνεχίζει να μιλάει σαν να υποδύεται ακόμα τον Έλβις Πρίσλεϊ, ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας. 

Ακόμα και όταν βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών,  χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά την ίδια προφορά και σχολιάστηκε από πολλούς. 

Κλείσιμο
Παρά τα αρνητικά σχόλια όμως, ο Μπάτλερ υποστήριξε ότι μιλάει κανονικά και δεν χρησιμοποιεί επίτηδες την εν λόγω προφορά. Όπως εξήγησε, ίσως για αυτό να ευθύνεται το γεγονός ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του ρόλου του. «Δεν το κάνω επίτηδες, τη συνήθισα», αναφέρει.

Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer

Η Irene Bartlett, η οποία τον βοήθησε στα μαθήματα φωνητικής,  χαρακτήρισε την προφορά του «γνήσια» και δήλωσε πως θα μπορούσε να «παραμείνει για πάντα», λόγω του χρόνου που ξόδεψε ο Μπάτλερ για να τελειοποιήσει τη φωνή του Πρίσλεϊ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης