Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα 80 χάπια τη μέρα και οι 400 χιλιάδες τον μήνα για αποτοξίνωση

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα 80 χάπια τη μέρα και οι 400 χιλιάδες τον μήνα για αποτοξίνωση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως - Δύο μήνες πριν τον θάνατό της έπαιρνε ναρκωτικά και είχε χάσει 22 κιλά

lisa-marie-presley23
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ φέρεται να έπαιρνε οπιοειδή και έχασε μεγάλο βάρος δύο μήνες πριν από τον θάνατό της, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι βρισκόταν επίσης σε αυστηρή δίαιτα και πήρε χάπια αδυνατίσματος για να νιώσει καλύτερα στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία «Elvis» . Η ίδια πηγή ανέφερε πως έχασε περίπου 22 κιλά και ήταν πολύ αδύναμη. όπως φάνηκε άλλωστε σε κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν από την τελετή.

Η κόρη του αείμνηστου βασιλιά του Rock 'n' Roll, Έλβις Πρίσλεϊ, υπέστη καρδιακή ανακοπή που της στέρησε τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου. Όπως είναι γνωστό, πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και μετά τον θάνατό της έρχονται νέες πληροφορίες στο φως.
lisa_marie_presley

Ο πρώην σύζυγός της και κιθαρίστας Mάικλ Λόκγουντ, σε δικαστικά έγγραφα, υποστήριξε πριν αρκετά χρόνια πως η χρήση ναρκωτικών από την Πρίσλεϊ, ήταν χειρότερη από ό,τι όλοι γνώριζαν. Το 2016, ο Λόκγουντ δήλωσε στο Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες ότι η Πρίσλεϊ γινόταν παρανοϊκή μετά από χρήση κοκαΐνης και κατανάλωση έως και 80 οπιούχων χαπιών καθημερινά. Το 2015, σύμφωνα με τον Λόκγουντ, έμενε ακόμη και ξύπνια για έως και 11 συνεχόμενες ημέρες.
lisamarie
Κλείσιμο

Όταν οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Μια άλλη πηγή ανέφερε πως «είχε μια ιδιωτική ομάδα αποτοξίνωσης για 400.000 δολάρια τον μήνα και όλοι οι γιατροί πήγαιναν στα διαμερίσματά της για να τη βοηθήσουν».

Το 2016, μετά τον χωρισμό της από τον Λόκγουντ, η Πρίσλεϊ είχε δηλώσει: «Έκανα τα πάντα εκτός από ηρωίνη και κρακ». Ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών όταν ήταν 13 ετών και πέρασε μια ζωή με υποτροπές. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έκανε πάρτι για 72 ώρες συνεχόμενα και ξυπνούσε με ανθρώπους στο πάτωμα, γεγονός που την οδήγησε να ζητήσει βοήθεια από τη Σαηεντολογία.

Ο ίδιος ο βασιλιάς του Rock 'n' Roll ήταν επίσης εθισμένος σε παυσίπονα χάπια και δυστυχώς η κόρη του, ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι. Πηγές κοντά στην οικογένεια υποστήριξαν ότι ο εθισμός της στα χάπια ξεκίνησε πριν χωρίσει από τον Μάικλ Τζάκσον και οφειλόταν σε βασανιστικούς πόνους στην πλάτη. Άλλοι πιστεύουν ότι το τρομερό σκάνδαλο με την κατάχρηση των οικονομικών της από τον σύζυγό της [Μάικλ Λόκγουντ] χειροτέρεψε τα προβλήματά της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ευαγγελισμός»: H πρώτη εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αττικής χωρίς ράντζα

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον κυβερνήτη του Phantom - Ερωτηματικά για τα τελευταία λεπτά της πτήσης

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης