Άννα Σόροκιν: Θα πει την ιστορία της - Το νέο της ριάλιτι με τίτλο «Delvey's Dinner Club»

Άννα Σόροκιν: Θα πει την ιστορία της - Το νέο της ριάλιτι με τίτλο «Delvey's Dinner Club»

Θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στο διαμέρισμά της, στο ανατολικό Βίλατζ, καθώς βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό 

anna-sorokin
Η Άννα Σόροκιν, η ψεύτικη κληρονόμος που κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρη την αφρόκρεμα του Μανχάταν υπέγραψε το συμβόλαιο για τη δημιουργία του δικού της ριάλιτι. Η συμφωνία έγινε με την εταιρεία παραγωγής «Butternut White».

Αφού παραχώρησε τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής της στο Netflix και την εταιρεία παραγωγής της Σόντα Ράιμς, η Άννα Σόροκιν ή όπως την ήξερε ο κόσμος μέχρι πρόσφατα, Άννα Ντέλβι, αποφάσισε να πει κι η ίδια την ιστορία της. 

Σύμφωνα με το Variety, το πρότζεκτ θα έχει το όνομα «Delvey's Dinner Club» και το γεγονός πως η ίδια αυτή την περίοδο κρατείται σε κατ' οίκον περιορισμό, δεν φαίνεται να εμποδίζει την παραγωγή, αφού θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου στο διαμέρισμά της, στο ανατολικό Βίλατζ.



Η «ψεύτικη κληρονόμος» έχει εκτίσει την ποινή των 5 ετών στη φυλακή και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στη Νέα Υόρκη, ύστερα από την απόφαση του Δικαστηρίου να την απελάσουν από τη χώρα. Έτσι, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, φορώντας βραχιόλι στο πόδι της, προκειμένου να μην κυκλοφορεί, μέχρι να βγει η οριστική απόφαση σχετικά με την άδεια παραμονής της.

Κλείσιμο
Στη νέα της σειρά, η Σόροκιν θα υποδέχεται διάφορους καλεσμένους για να γευματίσουν μαζί της, ενώ παράλληλα θα συζητούν για όσα έχουν ζήσει μαζί. Σκοπός για την ίδια είναι να ξανασυστηθεί στο κοινό και να βγάλει από πάνω της τον τίτλο της «απατεώνισσας».

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο όμοιο με την εμπειρία του να φέρνεις μαζί σου μια επιλεγμένη ομάδα φίλων για να μοιραστούν τις ιστορίες ζωής τους και να απολαύσουν μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία», ανέφερε πρόσφατα σε δήλωσή της η Άννα Σόροκιν.

Σύμφωνα με την Page Six, οι πρώτοι celebrities που θέλει να βρεθούν καλεσμένοι στην εκπομπή της είναι ο Έλον Μασκ, η Μαντόνα και η Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Ωστόσο, έχει σκοπό να προσκαλέσει κι άλλες σημαντικές προσωπικότητες, όπως τον γραμματέα εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Alejandro Mayorkas, τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών και δικηγόρο, Cyrus Vance, τον συγγραφέα Michael Lewis και άλλους.

Ποια είναι η Άννα Σόροκιν

H Ρωσίδα Άννα Σόροκιν, μετακόμισε το 2013 στη Νέα Υόρκη και έφτιαξε μια ψεύτικη ταυτότητα με το όνομα Άννα Ντέλβι. Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι ήταν μια πλούσια κληρονόμος από γνωστή οικογένεια της Γερμανίας και σύντομα κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες.

Δημιουργώντας την «τέλεια εικόνα» στο Ιnstagram και δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες από εξωτικά μέρη, πάρτι και ακριβά προϊόντα, κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει εύπορους φίλους αλλά και να τους ξεγελάσει, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Η δικαιολογία απλή: Η Άννα Ντέλβι ήταν τόσο «σπουδαία» και τόσο «πλούσια» που δεν… καταδεχόταν να πληρώσει τα δείπνα της, τις διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και όλα όσα απολάμβανε με την ψεύτικη ταυτότητά της.

Η σειρά που είχε ετοιμάσει το Netflix με τίτλο «Inventing Anna» περιγράφει την απίστευτη αυτή ιστορία και ακολουθεί μια δημοσιογράφο που ερευνά την υπόθεση της Ντέλβι και αντλεί στοιχεία από άρθρο του New York Magazine της παραγωγού Τζέσικα Πρέσλερ. Tην Ντέλβι την υποδύεται η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ (Ozark, Dirty John, The Americans).

Σύμφωνα με το Insider, η Άννα Σόροκιν έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix για να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της σειράς, τα οποία ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.

Δείτε το τρέιλερ της μίνι σειράς «Inventing Anna» του Netflix
Inventing Anna | Official Trailer | Netflix
Όλα τα «ωραία» όμως έχουν ένα τέλος, κι έτσι η Ντέλβι το 2019 καταδικάστηκε για πολλαπλές κατηγορίες. Η απατεώνισσα αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η 31χρονη αφέθηκε ελεύθερη από το σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Όραντζ στο Γκόσεν και οδηγήθηκε στα κεντρικά γραφεία του FBI στο Μανχάταν.

Από τη Σόροκιν ζητήθηκε να προσκομίσει έντυπα που να περιγράφουν με ποιον και πού θα μείνει υπό τους όρους του κατ' οίκον περιορισμού της, σύμφωνα με πηγές των αρχών επιβολής του νόμου. Στη Σόροκιν απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρέπει να παραμείνει σε 24ωρο κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, εκτός από την καταβολή εγγύησης 10.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εντολή του δικαστή.

Η Σόροκιν βρήκε να μείνει στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του κατ' οίκον περιορισμού της και το ενοίκιο που έχει πληρώσει προκαταβολικά για τους τρεις από τους έξι μήνες μίσθωσης είναι σχεδόν 5.000 δολάρια.
anna-sorokin-ny
H Άννα Σόροκιν χαιρετά τους φωτογράφους από το νέο της σπίτι
Η απατεώνισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικίου από τις διαδικτυακές πωλήσεις έργων τέχνης της. Ωστόσο μετά την απόφαση του δικαστή Μετανάστευσης των ΗΠΑ Τσαρλς Κόνροι, πλέον θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά της τώρα που είναι εκτός φυλακής και η νέα σειρά ριάλιτι όπως φαίνεται θα τη βοηθήσει στα σχέδιά της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης