Ρέμπελ Γουίλσον: Αντιδράσεις για το ταξίδι στο Ντουμπάι - «Είσαι σίγουρα γκέι;» της γράφουν

Ρέμπελ Γουίλσον: Αντιδράσεις για το ταξίδι στο Ντουμπάι - «Είσαι σίγουρα γκέι;» της γράφουν

Το κοινό της δεν ενθουσιάστηκε με το ταξίδι της, τονίζοντάς της ότι είναι «υποκριτικό» να δηλώνεις γκέι και να ταξιδεύεις στο Ντουμπάι - «Θυμάσαι ότι εκεί ισχύει η θανατική ποινή για την ομοφυλοφιλία;» τη ρωτούν οι χρήστες

rebel-gouilson
Aντιδράσεις προκάλεσε στο κοινό η Ρέμπελ Γουίλσον με το πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίσε μαζί με την αρραβωνιαστικιά της, Ραμόνα Αγκρούμα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε το Ντουμπάι, για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μπιγιονσέ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Atlantis The Royal».

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η ηθοποιός μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους.


Ωστόσο, το κοινό της δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε που η 42χρονη περνάει τόσο καλά, αλλά την επέκριναν δημόσια στα social media, τονίζοντάς της ότι είναι «υποκριτικό» να δηλώνεις μέρος της LGTBQ κοινότητας και να ταξιδεύεις στο Ντουμπαι.

Στη χώρα αυτή, τα queer άτομα δεν είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα, καθώς η σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου τιμωρείται με θανατική ποινή.

Οι θαυμαστές της θεώρησαν λοιπόν, άσχημο το γεγονός ότι η 42χρονη προώθησε μία χώρα, η οποία προσπαθεί να εξαφανίσει μια κοινότητα, της οποίας και είναι μέλος.

326593263_1141358386569311_2447179064816067559_n__1_
Κλείσιμο
«Ξέρεις ότι ισχύει η θανατική ποινή στο Ντουμπάι για την ομοφυλοφιλία; Η υποστήριξη μιας τέτοιας χώρας είναι πραγματικά πολύ κακή απόφαση, ειδικά όταν είσαι μέλος αυτής της κοινότητας», της έγραψε κάποιος κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram, ενώ και άλλοι χρήστες συμφώνησαν, αναφέροντας πως θα την κάνουν unfollow.

324951667_861517385086826_7508049034004801931_n
Τον περασμένο Ιούνιο, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παρουσίασε στους θαυμαστές της τη νέα της σύντροφο.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney... αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», είχε γράψει η ηθοποιός του «Pitch Perfect», στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, μαζί με την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα.


Έκτοτε, η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα με την αγαπημένη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρέμπελ Γουίλσον δεν είχε σκοπό να κάνει το coming out, αλλά στην ουσία «εκβιάστηκε». Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έλαβε ένα τηλεφώνημα από την εφημερίδα «Sidney Morning Herald» ότι θα δημοσιευόταν ένα άρθρο που θα αφορούσε στην σεξουαλικότητά της και τη σύντροφό της.

Η ηθοποιός λοιπόν «χάλασε» το αποκλειστικό της αυστραλιανής φυλλάδας μιλώντας η ίδια για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Η μούμια του «Χρυσού Αγοριού» αποκαλύπτει τα μυστικά της και τα 49 κρυφά φυλαχτά της

«Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπροστά στο μνήμα του» είπε ο πατέρας του Άλκη

Από έναν αποστολέα οι «ισλαμικές» φάρσες σε αεροδρόμιο και 6 νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης