Κιμ Καρντάσιαν: Έδωσε διάλεξη στο Χάρβαρντ και προκάλεσε αντιδράσεις

Κιμ Καρντάσιαν: Έδωσε διάλεξη στο Χάρβαρντ και προκάλεσε αντιδράσεις

«Το Χάρβαρντ έριξε το επίπεδό του», «Δεν ανήκεις εκεί» ήταν μερικά από τα σχόλια των ακολούθων της στο Instagram

kardashian-harvard-m
Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός της Πάρις Χίλτον, αλλά μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μία από τις διασημότερες τηλεπερσόνες, instagrammers και «μούσες» των πιο πολυτελών brand.

Εκτός από τα παραπάνω, η 41χρονη κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση ανάμεσα στις πλουσιότερες επιχειρηματίες στον κόσμο, με την περιουσία της να ξεπερνά τα 1,8 δισεκατομμυρίων και την αξία της εταιρείας της να κοστολογείται στα 3,2 δισεκατομμύρια.

Γι αυτό και κλήθηκε να μιλήσει σε ένα από τα διασημότερα πανεπιστήμια του κόσμου, αυτό του Χάρβαρντ, με τις αντιδράσεις στα social media να ποικίλλουν.

Το θέμα της ομιλίας της, είχε να κάνει με την επιτυχία που σημείωσε η εταιρεία της από το 2019 μέχρι σήμερα.

Η ίδια μοιράστηκε στα social media τα νέα για τη διάλεξη που έδωσε στο πανεπιστήμιο μέσα από διάφορες φωτογραφίες της και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Μίλησα στο Harvard χθες στα πλαίσια του μαθήματος 'HBS Moving Beyond DTC'. H εργασία της τάξης ήταν για το SKIMS οπότε η συνεργάτης μου, Jens, και εγώ μιλήσαμε για το marketing της εταιρείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας. Είμαι πολύ περήφανη για την SKIMS και η σκέψη ότι αυτό θα είναι μέρος μαθήματος στο Harvard είναι απλά τρελό».

Αντέδρασαν στο Instagram - «Σε κάλεσαν επειδή είσαι η Καρντάσιαν»
Το γεγονός ότι η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε πρόσκληση να μιλήσει σε ένα πανεπιστήμιο της κλάσης του Χάρβαρντ, πορκάλεσε αντιδράσεις.  

«Είναι τρελό. Το Χάρβαρντ θα έπρεπε να ντρέπεται», «Το Χάρβαρντ έριξε το επίπεδό του», «Σε δέχτηκαν μόνο και μόνο επειδή είσαι η Κιμ Καρντάσιαν» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Δείτε περισσότερα παρακάτω
kim333
m22
kim11
kimharvard
Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης