Η Τόνι Κολέτ παίρνει διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου - Ο άνδρας της την απατούσε

Η Τόνι Κολέτ παίρνει διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου - Ο άνδρας της την απατούσε

Παπαρατσικές φωτογραφίες δείχνουν τον σύζυγό της να φιλάει άλλη γυναίκα δημοσίως στην παραλία

shutterstock_186287042
Η χολιγουντιανή ηθοποιός Τόνι Κολέτ ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 20 χρόνια γάμου με τον μουσικό σύζυγό της, ο οποίος εκείνος απαθανατίστηκε να φιλάει παθιασμένα μια γυναίκα σε παραλία του Σίδνεϊ.

Ο Ντέιβ Γκαλαφάσι, ο οποίος ήταν ντράμερ σε ένα ροκ συγκρότημα όταν γνώρισε την διάσημη ηθοποιό, φωτογραφήθηκε την Τετάρτη να κάνει το μπάνιο του έχοντας στην αγκαλιά του τη χειροπρακτικό Σάνον Ίγκαν.

Η αυστραλιανή Daily Mail επικοινώνησε με τον μάνατζμεντ της Κολέτ για τις επίμαχες φωτογραφίες και λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι χώρισε σε μια κοινή δήλωση που ανέβηκε στον πρόσφατα επανενεργοποιημένο λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram.

«Με αξιοπρέπεια και ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε ότι παίρνουμε διαζύγιο», έγραψε το ζευγάρι. «Είμαστε ενωμένοι στην απόφασή μας και χωρίζουμε με συνεχή σεβασμό και φροντίδα ο ένας για τον άλλον. Τα παιδιά μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα συνεχίσουμε να ευημερούμε ως οικογένεια, αν και με διαφορετική μορφή. Είμαστε ευγνώμονες για τον χώρο και την αγάπη που μας παραχωρείτε καθώς εξελισσόμαστε και περνάμε ειρηνικά αυτή τη μετάβαση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ», αναφέρει ανακοίνωση του ζευγαριού.



Η Κολέτ επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram μόλις πριν από πέντε ημέρες, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία της να πίνει από ένα φλιτζάνι που έγραφε «Happy Birthday» με τη λεζάντα: «Είμαι πίσω. Γεια σου κόσμε. Σας αγαπώ».

Κλείσιμο


Στις παπαρατσικές φωτογραφίες, ο Γκαλαφάσι εθεάθη να αγκαλιάζει και να φιλάει την 41χρονη Ίγκαν μέσα στη θάλασσα και στη στεριά μπροστά σε άλλους κολυμβητές.



Collette_Story


Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Κολέτ έκανε ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram που ανέφερε: «Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες συνθήκες που επικρατούν, αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, μπορείτε να το δημιουργήσετε».



Η 50χρονη Κολέτ και ο 44χρονος Γκαλαφάσι έχουν δύο παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών και τα τελευταία χρόνια μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Αυστραλίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 στην παρουσίαση του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος Gelbison του Γκαλαφάσι στο Σίδνεϊ και η δεύτερη συνάντησή τους έγινε λίγες μέρες αργότερα σε ένα πάρτι.

«Ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδα όταν μπήκα στην πόρτα», είχε πει η Κολέτ στην εφημερίδα Sydney Morning Herald τον Σεπτέμβριο του 2018.

«Με φίλησε στο μάγουλο και έλιωσα. Σχεδίαζα να μείνω για δέκα λεπτά... Έμεινα εκεί για 12 ώρες. Ήταν μια καλή μέρα».

Η Κολέτ είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ηθοποιούς της Αυστραλίας, η οποία πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Sixth Sense, Little Miss Sunshine, The Hours, Knives Out και στην τηλεοπτική σειρά United States of Tara.

Ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία The Sixth Sense και κέρδισε το Emmy για την ταινία United States of Tara, για την οποία πήρε επίσης Χρυσή Σφαίρα.

O Γκαλαφάσι και η Κολέτ παντρεύτηκαν με βουδιστικές τελετές σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, τον Ιανουάριο του 2003.

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα Σαββατοκύριακο με πάρτι που περιελάμβανε χορευτές μοναχούς, πυροτεχνήματα και ένα χορτοφαγικό συμπόσιο για 100 καλεσμένους.

Η γεννημένη στο Σίδνεϊ Κολέτ η οποία μιλάει σπανίως για την προσωπική της το είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2018.

«Ο σύζυγός μου είναι τόσο καλός άνθρωπος. Είναι τόσο υπομονετικός. Είναι καταπληκτικός με τα παιδιά μας και είναι τόσο στοργικός, στοργικός και υποστηρικτικός. Βάζει όλους τους άλλους πάνω απ' όλα. Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα, πραγματικά είμαι».

Από τότε όμως άλλαξαν πολλά…

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Πώς σχολίασαν τα social media το στριπτίζ του Γρηγοριάδη εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Μπαράζ καταστροφών από τους Ρομά - Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω, αλλαγές στα λεωφορεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης