Κίρστι Άλεϊ: Η Σαϊεντολογία, η στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ και ο έρωτας με τον Τζον Τραβόλτα

Κίρστι Άλεϊ: Η Σαϊεντολογία, η στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ και ο έρωτας με τον Τζον Τραβόλτα

Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών είχε απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα λόγω των «προκλητικών» της δηλώσεων

kirstie_alley_arthro
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κοίτα ποιος μιλάει», Κίρστι Άλεϊ άφησε την τελευταία της πνοή στα 71 της χρόνια, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο, την οποία η ίδια και η οικογένειά της θέλησαν να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα.

Τα παιδιά της, Τρου και Λίλι έκαναν γνωστή την είδηση του θανάτου της με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για την «απίστευτη ​​και στοργική» μητέρα τους.

«Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν λίγο καιρό, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστός ο τύπος από τον οποίο και έπασχε.  Ωστόσο, όλοι είχαν αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της, καθώς για πολύ καιρό δεν είχε εμφανιστεί πουθενά δημόσια. Πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της στο Κέντρο Περίθαλψης Ασθενών με Καρκίνο, Moffitt στη Φλόριντα.

Όσοι την θυμούνται, μιλούν για μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της στο έπακρον, έλεγε τις σκέψεις της ανοιχτά, χωρίς να διστάζει και αγαπούσε με όλη της την καρδιά. Φυσικά, πολλές φορές αυτά της τα στοιχεία προκαλούσαν αντιδράσεις.

Τα Όσκαρ και η LGBTQ+

Κλείσιμο
Το 2020 η Άλεϊ επέκρινε την Ακαδημία για την ένταξη της LGBT κοινότητας στα βραβεία Όσκαρ. Για να ληφθεί υπόψιν το βραβείο «Καλύτερης Ταινίας» έπρεπε να υπάρχει διαφορετικότητα, κατά την ανακοίνωση της Ακαδημίας.

Τότε, η Άλεϊ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία ανέφερε: «Αυτό είναι ντροπή για τους καλλιτέχνες παντού. Μπορείτε να φανταστείτε να λέτε στον Πικάσο τι έπρεπε να υπάρχει στους πίνακές του; Εσείς έχετε χάσει τα μυαλά σας. Ελέγξτε τους καλλιτέχνες, ελέγξτε την ατομική σκέψη... OSCAR ORWELL».

Η εν λόγω δημοσίευση δεν φάνηκε να ευχαριστεί την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Έτσι, η ηθοποιός την έσβησε και έκανε μια νέα, προκειμένου να εξηγήσει την άποψή της.

«Διέγραψα το πρώτο μου tweet σχετικά με τους νέους κανόνες για τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, επειδή θεωρώ ότι μάλλον ανήκω στη μειοψηφία και παρεξήγησαν την άποψή μου. Είμαι 100% πίσω από την ένταξη και την ανοχή στη διαφορετικότητα. Είμαι αντίθετη με τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ποσοστά που σχετίζονται με την πρόσληψη ανθρώπινων όντων σε οποιαδήποτε επιχείρηση», έγραψε.



Η υποστήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ

Αφού δέχτηκε ήδη μια φορά τα «πυρά» του κοινού, η Κίρστι Άλεϊ δεν έκανε πίσω και συνέχισε τις «προκλητικές» δηλώσεις της. Μετά την «επίθεση» στην LGBTQ+, η ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ψηφίζω τον Ντόναλντ Τραμπ, γιατί ΔΕΝ είναι πολιτικός. Τον ψήφισα πριν από 4 χρόνια γι' αυτόν τον λόγο και θα τον ξαναψηφίσω γι' αυτόν τον λόγο», έγραψε στο Twitter και στη συνέχεια, έκανε ακόμα μια ανάρτηση αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την τοποθέτησή της.

«Μπορείς να μαγειρεύεις μεθαμφεταμίνη και να κοιμάσαι με πόρνες, αλλά αρκεί, προφανώς, να μην ψήφισες τον Τραμπ... Νιώθω σαν να είμαι λίγο στη Ζώνη του Λυκόφωτος, με όλη την ιδέα», έγραψε.

Η σχέση της με τη Σαΐεντολογία

Η Κίρστι Άλεϊ ήταν περήφανο μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας και μάλιστα, είχε φτάσει μέχρι την κατάταξη OT7 που προφανώς, είναι μεγάλη υπόθεση για τα μέλη.

Μετά από καιρό, αποφάσισε να την εγκαταλείψει, χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους. Φρόντισε ωστόσο, να ενημερώσει το κοινό πως δεν ήταν υποχρεωτικό για κανέναν να μείνει χωρίς τη θέλησή του εκεί, όπως είχε ακουστεί. «Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν αναγκάστηκε να μείνει πουθενά», είχε πει.

Ο έρωτας με τον Τζον Τραβόλτα

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2018, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «αγάπησε και ακόμα αγαπά» τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει».

Το πάθος της για τον ηθοποιό ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας, όπου υποδύονταν ένα ζευγάρι, τον Τζέιμς και τη Μόλι, οι οποίοι γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα ταξί.

Η Άλεϊ υποστήριξε πως ο έρωτάς της για τον Τραβόλτα ήταν άνευ προηγουμένου, ενώ θεωρούσε πως τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Ωστόσο, ποτέ δεν κατέληξαν μαζί. Την περίοδο που έπαιζαν μαζί στην ταινία, ήταν παντρεμένη με τον Πάρκερ Στίβενσον, ενώ όταν πήρε διαζύγιο, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Κέλι Πρέστον.

travolta

«Μου πήρε χρόνια να σταματήσω να τον βλέπω ερωτικά. Η απόφασή μου να αντισταθώ και να μην κοιμηθώ μαζί του ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ. Ήμουν τρελά ερωτευμένη, περνούσαμε ωραία μαζί και γελούσαμε πολύ. Δεν είχαμε σεξουαλική σχέση, γιατί δεν σκόπευα να απατήσω τον σύζυγό μου. Αλλά υπάρχουν χειρότεροι τρόποι από το σεξ να απατήσεις τον άλλο. Θεωρώ χειρότερο το ότι άφησα τον εαυτό μου να τον ερωτευτεί και να παραμείνω ερωτευμένη μαζί του για πολύ καιρό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τελικά, μετά από χρόνια κατέληξε πως το γεγονός ότι δεν προχώρησε με τον Τραβόλτα ήταν η καλύτερη απόφαση. «Θα είχαμε καταβροχθίσει ο ένας τον άλλο, γιατί μοιάζαμε πάρα πολύ. Θα ήμασταν σαν δύο λαμπερά αστέρια μαζί», δήλωσε παλαιότερα.

Mετά την είδηση του θανάτου της, ο Τζον Τραβόλτα φρόντισε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στο Instagram. «Η Κίρστι ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά», έγραψε.




Δείτε βίντεο: Κίρστι Άλεϊ: Η Σαϊεντολογία, η στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ και ο έρωτας με τον Τζον Τραβόλτα
Κίρστι Άλεϊ: Η Σαϊεντολογία, η στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ και ο έρωτας με τον Τζον Τραβόλτα


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα - Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης