30 μαγικά πορτραίτα για την Emma Watson

30 μαγικά πορτραίτα για την Emma Watson

Η νεαρή ηθοποιός είναι η πρωταγωνίστρια της νέας του έκθεσης στην γκαλερί Panter and Hall στο Λονδίνο, με το όνομα «Emma»

30 μαγικά πορτραίτα για την Emma Watson
Η Emma Watson είναι συνηθισμένη να ποζάρει μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, όμως η νεαρή ηθοποιός αυτή τη φορά απαθανατίζεται από τον καλλιτέχνη Mark Demsteader πάνω σε καμβά σε μια σειρά άνω των 30 εκπληκτικών πορτραίτων.

Η Watson είναι η πρωταγωνίστρια της νέας του έκθεσης στην γκαλερί Panter and Hall στο Λονδίνο, με το όνομα «Emma».

Η ηθοποιός ανακάλυψε για πρώτη φορά τον Mark και τα έργα του σε ένα ταξίδι για το σπίτι της στην Οξφόρδη, όταν και αποφάσισε να αγοράσει έναν πίνακα ως δώρο στο εαυτό της για τα 21α γενέθλιά της τον Απρίλιο.

Κλείσιμο
Έκτοτε, η Emma αντάλλαξε κάμποσα e-mail με τον καλλιτέχνη, και συμφώνησε τελικά να συνεργαστεί μαζί του, για την έκθεση της οποίας τα έργα θα πωλούνται έναντι 3.000-8.000 αγγλικών λιρών.

Για τα πορτραίτα, ο Mark χρησιμοποίησε φωτογραφίες της ηθοποιού από πρόσφατη φωτογράφησή της στο βόρειο Λονδίνο.

«Ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή, όχι επειδή δεν ήθελα να συνεργαστώ με τον Mark, αλλά επειδή δεν ήξερα αν θα ήμουν άνετη με μια ολόκληρη έκθεση αφιερωμένη σε εμένα» λέει η 21χρονη Emma.

«Τώρα είμαι ενθουσιασμένη. Είναι πανέμορφα! Ο Mark είναι τόσο ταλαντούχος. Εύχομαι να είχα έστω και λίγο από το ταλέντο του» εξομολογήθηκε στη Vogue. Μάλιστα, το 10% από τα κέρδη θα δοθεί στην CAMFED International, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τις νέες γυναίκες στην Αφρική.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης