Ζιζέλ Μπούντχεν: Όταν έγινα μητέρα, ήταν σαν να πέθανε ένα μέρος του εαυτού μου

Ζιζέλ Μπούντχεν: Όταν έγινα μητέρα, ήταν σαν να πέθανε ένα μέρος του εαυτού μου

Το μοντέλο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως νέα μητέρα και τις θυσίες που έκανε για τα παιδιά και τον γάμο της

gisele__4_
Η Ζιζέλ Μπούντχεν παραδέχτηκε πως η φροντίδα των παιδιών της ήταν πιο απαιτητική από το να δουλεύει ως μοντέλο.

Στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life» εξήγησε πως έπρεπε να εγκαταλείψει πολλούς τομείς της ζωής της, προκειμένου να καταφέρει να κάνει οικογένεια με τον Τομ Μπρέιντι.

«Ο Τομ κι εγώ θέλαμε να κάνουμε τον γάμο μας να λειτουργήσει. Οπότε, αυτό, για το οποίο είχα δουλέψει τόσο σκληρά για να το πετύχω, αυτό που έκανα από 14 ετών, έπρεπε να πάει πίσω. Δεν ήταν μια ομαλή μετάβαση», έγραψε το μοντέλο.


Όπως ανέφερε παρακάτω, ένιωθε ότι έχασε τον εαυτό της, μόλις έγινε μητέρα. «Ήταν σαν να πέθανε ένα μέρος του εαυτού μου. Ήμουν πάντα αυτό το πολύ ανεξάρτητο άτομο, όλα αφορούσαν εμένα. Αλλά πλέον, είχα αυτό το μικρό ον και ξαφνικά, ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα», εξήγησε για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Όσο κι αν ήθελε να γίνει μητέρα, η πρώτη της εμπειρία με τη μητρότητα δεν ήταν εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς πως έπρεπε να αφήσει πίσω της ολόκληρη την καριέρα της. «Είναι μεγάλο το σοκ, όταν το βιώνεις αυτό. Γρήγορα έμαθα πως το να είσαι μητέρα έχει πολύ περισσότερη δουλειά από το μόντελινγκ», εξήγησε.

Κλείσιμο

Όσες θυσίες κι αν έκανε ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της με τον Τομ Μπρέιντι. Το ζευγάρι πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Μάλιστα, ανέφερε πως ήρθε πλέον η ώρα να κυνηγήσει ξανά τα όνειρά του και να αφιερωθεί στο μόντελινγκ. «Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Elle. 





Ειδήσεις σήμερα:

«Η πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ κινδυνεύει με σύλληψη

Έφοδος της Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα

Αμερικανικά UAV στην 110 ΠΜ της Λάρισας - Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης