Κιμ Καρντάσιαν: Εμφανίστηκε με τον Τρίσταν Τόμπσον και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Κιμ Καρντάσιαν: Εμφανίστηκε με τον Τρίσταν Τόμπσον και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Οι χρήστες του Instagram δεν χάρηκαν ιδιαίτερα για την κοινή τους εμφάνιση, μετά από όσα έχει κάνει ο μπασκετμπολίστας στην Κλόε Καρντάσιαν

kim_kardashian__1_
Το κοινό δεν είδε με καλό μάτι την κοινή έξοδο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Τρίσταν Τόμπσον, με αφορμή τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φαίνεται η ίδια και ο πρώην σύντροφος της αδερφής της, Κλόε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τα αγόρια της δομής, ενόψει των γιορτών.

«Φέτος, είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε όλες αυτές τις φυλακές σε όλη τη χώρα. Αυτή την εβδομάδα ο Τρίσταν κι εγώ είχαμε ένα δείπνο με τους νεαρούς άνδρες που βρίσκονται φυλακισμένοι στο Camp Kilpatrick. Αυτοί οι άνδρες έχουν αποδείξει την εξαιρετική τους συμπεριφορά στο στρατόπεδο του Μαλιμπού. Πολλοί από αυτούς είναι σε τάξεις του κολεγίου και έχουν κάνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή τους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.


«Το αγαπημένο μου σημείο στο δείπνο μας ήταν όταν άκουσα ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους», κατέληξε. «Ανυπομονώ να τα δω όλα να γίνονται πραγματικότητα».

Παρά τη σημασία της ανάρτησής της, αλλά και της κίνησής τους να επισκεφθούν το κέντρο, η Κιμ Καρντάσιαν δεν άργησε να δεχτεί τα «πυρά» του κοινού της. Άλλωστε, οι θαυμαστές της οικογένειας Καρντάσιαν δεν ξεχνούν τη συμπεριφορά του μπασκετμπολίστα απέναντι στην Κλόε Καρντάσιαν, καθώς και τις απιστίες του.

«Γιατί το κάνεις αυτό με τον Τρίσταν, μετά από όσα έκανε στην αδερφή σου; Σε παρακαλώ, κάνε το να έχει νόημα», της έγραψε ένας χρήστης στο Instagram.

Κλείσιμο
τομπσον
τρθιστυ
τρισταν
Ένας άλλος, πρόσθεσε: «Κιμ, ο σκοπός δεν είναι να παρουσιάσουμε τον Τρίσταν σαν εχθρό μας και στη συνέχεια, να του δώσουμε το φωτοστέφανο. Καλύτερα να είχες θολώσει το πρόσωπό του», ενώ ένας τρίτος έγραψε χιουμοριστικά: «Τελικά, έβαλαν τον Τρίσταν στη φυλακή».



Ειδήσεις σήμερα:

«Η πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ κινδυνεύει με σύλληψη

Έφοδος της Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα

Αμερικανικά UAV στην 110 ΠΜ της Λάρισας - Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης