Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ποιος Πιτ Ντέιβιντσον - Με άλλον περνάει τα βράδια του το μοντέλο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ποιος Πιτ Ντέιβιντσον - Με άλλον περνάει τα βράδια του το μοντέλο

Το μοντέλο δήλωσε πως θέλει να απολαύσει την ελευθερία της και... το κάνει και με το παραπάνω

emily_davidson_arthro
Αν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει με τον Dj Orazio.

Πρόκειται για τον άνδρα, με τον οποίο εθεάθη να φιλιέται στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, κάποια στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, αλλά και ένα βίντεο έδειχναν την Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε τρυφερές στιγμές με τον Πιτ Ντέιβιντσον, βάζοντας τέλος στο φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον 35χρονο γιο του μεγιστάνα του real estate, Giampiero Rispo.

Κλείσιμο


Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο συνελήφθησαν από τον φακό, στο διαμέρισμα της Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα, βίντεο κατέγραψε το νέο ζευγάρι να ανταλλάσσει μία τρυφερή αγκαλιά.

Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως το βράδυ της Τρίτης, δείχνουν τον Orazio να βρίσκεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας έτσι πως, μάλλον, το φλερτ τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.


Βέβαια, η ερωτική σχέση που έχει μαζί του δεν αναιρεί αυτή με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αφού πρόσφατα το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι μονογαμική.

Όπως είχε δηλώσει, βρίσκεται σε μια φάση εξερεύνησης του εαυτού της και θέλει να απολαύσει την ελευθερία της, βγαίνοντας με πολλά άτομα, τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο TikTok, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε πει πως: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους "καυτοί", αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».


Κάποιοι από τους θαυμαστές της ωστόσο, δεν εγκρίνουν τις επιλογές της και θεωρούν ότι το έχει «παρακάνει» με τους συντρόφους της, αλλά και τα σχόλια για την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που είναι μητέρα. Άλλοι πάλι, πιστεύουν ότι τους «κοροϊδεύει» και πως όλα είναι ένα κόπλο μάρκετινγκ.




Ειδήσεις σήμερα: 

Κιβωτός του Κόσμου: Εμφανίστηκαν πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα - Μιλούν για «θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα»

Μουντιάλ 2022: Βγήκαν στους δρόμους οι Ιάπωνες, αλλά... σταμάτησαν στο πράσινο για τ' αυτοκίνητα!

«Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Χάρο» λέει η μητέρα της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης