Ο Γούντι Χάρελσον και η ξέφρενη βραδιά με Μάικλ Τζ. Φοξ: «Ήπιαμε αίμα κόμπρας και έκανε εμετό»

Ο Γούντι Χάρελσον και η ξέφρενη βραδιά με Μάικλ Τζ. Φοξ: «Ήπιαμε αίμα κόμπρας και έκανε εμετό»

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί και φίλοι βρέθηκαν μπροστά σε μία μάχη ανάμεσα σε ένα φίδι και μία μαγκούστα στην Ταϊλάνδη, το 1989

harrelson-j-fox
Ο Γούντι Χάρελσον μοιράστηκε μία άγνωστη και περιπετειώδη ιστορία, λίγο πριν δώσει στον φίλο του Μάικλ Τζ. Φοξ το ανθρωπιστικό Βραβείο Jean Hersholt με το οποίο τιμήθηκε στα 13α Ετήσια Βραβεία Governors.

Ο σταρ του «Natural Born Killers» είχε αρκετή δόση χιούμορ στην ομιλία του, ενώ αποκάλυψε ότι κάποτε ήπιε «αίμα κόμπρας» αναμεμειγμένο με ταϊλανδέζικο ουίσκι μαζί με τον Τζ. Φοξ, το 1989, κατά τη διάρκεια μιας «ξέφρενης», όπως τη χαρακτήρισε, βραδιάς.

Παρόλα αυτά, το στομάχι του Φοξ δεν μπορούσε να αντέξει το «κοκτέιλ» αυτό και όπως ο Χάρελσον θυμήθηκε, χαριτολογώντας: «Ο Μάικ έκανε αμέσως εμετό με το κοκτέιλ του "φιδιού", δεν μπορούσε ποτέ να κρατήσει το αίμα της κόμπρας».

Ο Χάρελσον ξεκίνησε τη χιουμοριστική ιστορία λέγοντας ότι επισκεπτόταν τον Φοξ στα γυρίσματα της ταινίας «Casualties of War» του 1989 στην Ταϊλάνδη, όταν βγήκαν στη ζούγκλα όπου ο Φοξ έδωσε σε κάποιον χιλιάδες ταϊλανδικά μπατ και πήγαν μαζί του σε ένα μέρος. Εκεί έγιναν μάρτυρες μιας μάχης μεταξύ «μιας κόμπρας και μιας μαγκούστας».

«Δεν το πίστευα. Κοιτάζω εκεί μέσα και ο Μάικ κάθεται δίπλα σε αυτό το παιδί με δεκάδες κόμπρες γύρω τους έτοιμες να "χτυπήσουν" χωρίς πλάκα. Και το παιδί έπαιζε με αυτές τις κόμπρες» περιέγραψε.

Κλείσιμο
Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Η μαγκούστα κέρδισε, πήραν το φίδι, το έδεσαν από την ουρά του και έτρεχε το αίμα του. Γέμισαν τέσσερα ποτήρια με αίμα κόμπρας και ταϊλανδέζικο ουίσκι».

Ο Φοξ «έκανε αμέσως εμετό με το κοκτέιλ φιδιού του» σύμφωνα με τον Χάρελσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Καναδός φίλος του συνήθως «αντέχει» όταν πίνει.
25734162

Μετά την αφήγηση του περιστατικού, ο Χάρελσον επαίνεσε τον Φοξ, για το πώς διαχειρίζεται τη νόσο Πάρκινσον, με την οποία διαγνώσθηκε το 1991. «Μετέτρεψες μια ανατριχιαστική διάγνωση σε μια θαρραλέα αποστολή» του είπε. 

Ο Τζ. Φοξ είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ότι η ασθένειά του ήταν «ένα δώρο». Πιο συγκεκριμένα είχε τονίσει: «Ήταν ένα δώρο, όπως είπε και ο φίλος μου Τζορτζ Στεφανόπουλος σε μία ταινία. Αναφέρομαι στη νόσο Πάρκινσον ως το δώρο που συνεχίζει να παίρνει. Αλλά ήταν πραγματικά ένα δώρο».

Michael_J__Fox
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης