Σελένα Γκόμεζ: Σάλος με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - Δεν θεωρεί φίλη τη γυναίκα που της έδωσε το νεφρό της

Σελένα Γκόμεζ: Σάλος με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - Δεν θεωρεί φίλη τη γυναίκα που της έδωσε το νεφρό της

Σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της δεν ανέφερε καν τη Φράνσια Ραΐσα την οποία κάποτε αποκαλούσε… «αδελφούλα» - «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω», ανέφερε ειρωνικά απαντώντας στα social media

Selena_Raisa_Hospital
Η Σελένα Γκόμεζ φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με την πρώην κολλητή της Φράνσια Ραΐσα η οποία της δώρισε το ένα της νεφρό το 2017. Η 30χρονη τραγουδίστρια, ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η συνάδελφος 34χρονη σήμερα Ραΐσα προσφέρθηκε να της χαρίσει το νεφρό της με τα δύο κορίτσια να υποβάλλονται στη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Η Γκόμεζ περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «My Mind & Me». Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά στη Ραΐσα και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η Γκόμεζ κατονόμασε την Τέιλορ Σουίφτ ως τη μόνη διάσημη φίλη της.

Selena Gomez: My Mind & Me — Official Trailer | Apple TV+

Η Ραΐσα είναι λατίνα ηθοποιός και έχει λάβει μέρος με μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, όπως το Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager και το Grown-ish. Η Ραΐσα φανερά ενοχλημένη έκανε unfollow την Γκόμεζ στο Instagram μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ενώ δεν της άρεσε καθόλου που είπε πως η μόνη η διάσημη φίλη της είναι η Σουίφτ.

Χθες η Γκόμεζ άφησε ένα σχόλιο που σήκωσε τα φρύδια κάτω από ένα βίντεο στο TikTok που συζητούσε για το πώς η Ραΐσα την έκανε unfollow μετά το «άδεισμα» στο ντοκιμαντέρ. «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω», έγραψε η Σελένα στα σχόλια, σοκάροντας έτσι τους θαυμαστές της.

Κλείσιμο
Η Φράνσια έχει από τότε διαγράψει το σχόλιό της. Εν τω μεταξύ, η Γκόμεζ εξακολουθεί να την ακολουθεί στο Instagram.

Η Γκόμεζ ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει πραγματικά μόνο μια στενή φίλη από το Χόλιγουντ και συζήτησε τη φιλία της με τη Σουίφτ.

Selena_Girls


«Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Τέιλορ», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone την περασμένη εβδομάδα.

Selena_Swift


Η Γκόμεζ μίλησε επίσης στο Rolling Stone για τη λήψη ενός νεφρού, ωστόσο οι αναφορές της δεν ανέφεραν ότι η Ραΐσα ήταν ο δότης της.

Στο ντοκιμαντέρ της μίλησε για την υγεία της και σε κάποιο σημείο ξέσπασε σε κλάματα καθώς πάλευε με την επιδείνωση των συμπτωμάτων του λύκου της.

Όπως είπε η μάχη της με την αυτοάνοση ασθένεια ήταν η πιο σκληρή που είχε δώσει εδώ και καιρό, καθώς ένιωθε αφόρητο πόνο «παντού».

Η Σελένα και η Φράνσια είναι φίλες για περισσότερα από 10 χρόνια και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί η μία στην άλλη ως «αδελφές».

Τον Ιούλιο, η Φράνσια αποκάλυψε πως χρειάστηκε να αλλάξει τη διατροφή της, αφού δώρισε ένα νεφρό στη Σελένα.

«Επειδή λειτουργεί ένα νεφρό και λειτουργεί ως φίλτρο για το σώμα μου, δεν μπορώ να καταναλώνω τόσες πολλές πρωτεΐνες. Τρώω πολύ - ξέρω ότι είμαι αδύνατη, αλλά τρώω πολύ - οπότε αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη ανησυχία για μένα όταν μίλησα με τον γιατρό», δήλωσε στο Yahoo Life.

Όταν ανακοίνωσε το δώρο της ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σελένα ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Φράνσια σε διπλανά κρεβάτια νοσοκομείου γράφοντας ένα θερμό ευχαριστώ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ραΐσα», έγραψε η Σελένα. «Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα».

Εκείνη την εποχή το δίδυμο έδωσε επίσης μια κοινή συνέντευξη στο Today show, με την Γκόμεζ να περιγράφει λεπτομερώς πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της.

«Τα νεφρά μου είχαν σταματήσει να λειτουργούν. Η νοοτροπία μου ήταν να συνεχίσω. Έζησε μαζί μου κατά τη διάρκεια αυτής της ενδιαφέρουσας περιόδου όπου τα νεφρά μου είχαν μόλις τελειώσει. Αυτό ήταν και δεν ήθελα να ρωτήσω ούτε ένα άτομο στη ζωή μου. Η σκέψη να ζητήσω από κάποιον να το κάνει αυτό ήταν πραγματικά δύσκολη για μένα. Εκείνη προσφέρθηκε εθελοντικά και το έκανε. Και άσε που κάποιος θέλει να προσφερθεί εθελοντικά, είναι απίστευτα δύσκολο να βρεθεί κάποιος που ταιριάζει. Το γεγονός ότι ήταν συμβατή, εννοώ ότι είναι απίστευτο».

Τόσο η Φράνσια όσο και η Σελένα, δήλωσαν ότι «πέρασαν κατάθλιψη» μετά την επέμβαση. Η Φράνσια είπε ότι ήταν δύσκολο για τη Σελένα επειδή είχε επιπλοκές μετά την επέμβαση, όπου το νεφρό της γύρισε μέσα στο σώμα της και χρειάστηκε να κάνει επείγουσα επέμβαση για να το διορθώσει.

Η Φράνσια είπε ότι μετά το χειρουργείο, έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από τη Σελένα που έλεγε: «Φοβάμαι τόσο πολύ μήπως πεθάνω».

Όπως εξήγησε: «Τότε ήταν που είχε την επιπλοκή όπου το νεφρό γύρισε και έσπασε μια αρτηρία και έπρεπε να ξαναμπεί και στην πραγματικότητα έπρεπε να πάρουν μια φλέβα από το πόδι της - έτσι έχει μια ουλή στο εσωτερικό του μηρού της όπου έχτισαν ένα τοίχωμα γύρω από την αρτηρία της».

Εκείνη την εποχή η Φράνσια έδειξε επίσης τις ουλές της, οι οποίες περιλάμβαναν δύο στο στομάχι της και μία κάτω από τον αφαλό της.

Η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε επίσης τη Φράνσια μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έγινε σχετικά με το ποιος πραγματικά δώρισε το νεφρό στο reboot του Saved by the Bell το 2020. Το αστείο κόπηκε αργότερα λόγω των αντιδράσεων.

Η Σελένα ασχολήθηκε μήνες αργότερα, γράφοντας στο Twitter: «Δεν είμαι σίγουρη πώς το να γράφεις αστεία για μεταμοσχεύσεις οργάνων σε τηλεοπτικές εκπομπές έχει γίνει θέμα, αλλά δυστυχώς έχει γίνει προφανώς. Ελπίζω την επόμενη φορά, όταν παρουσιαστεί ένα από αυτά τα κακόγουστα αστεία, να το φωνάξουν αμέσως και να μην βγει στον αέρα».

Αλλά μόλις ένα χρόνο μετά τη δωρεά νεφρού, οι δύο τους λέγεται ότι είχαν διαμάχη, με τη Φράνσια να έχει θέμα με τον «ανθυγιεινό τρόπο ζωής» που ακολουθούσε η Σελένα η οποία έπινε μετά την επέμβαση.

Η Σελένα απάντησε σε ένα σχόλιο follower ο οποίος είχε γράψει: «Έτσι, μια από τις καλύτερες φίλες σου σου δίνει το νεφρό της και εσύ συνεχίζεις να πίνεις υπερβολικά. Γαμώτο Selena».

Εκείνη απάντησε πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο.

Selena_Raisa1


Οι δυο τους τα βρήκαν το 2021, αφού η Ραΐσα μοιράστηκε τη διαδικασία δωρεάς νεφρού στα social media της.

Ήταν επίσης παρούσα στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της Σελένα τον Ιούλιο και η Σελένα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου οι δυο τους διασκεδάζουν.

Ειδήσεις σήμερα

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Νίκαια - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης