Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχία για την υγεία της - «Μετά βίας μιλάει, τι συμβαίνει;» ρωτούν οι θαυμαστές της

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχία για την υγεία της - «Μετά βίας μιλάει, τι συμβαίνει;» ρωτούν οι θαυμαστές της

Αγνώριστη εμφανίστηκε σε νέο βίντεο η τραγουδίστρια - Οι θαυμαστές της ανησυχούν για την υγεία της - Είναι φανερά αδυνατισμένη και δυσκολεύεται στην ομιλία της 

jessica-simpson
Ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε η Τζέσικα Σίμπσον και ξεναγεί το κοινό της στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της, προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της.

Η σταρ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους το δωμάτιο της Μπέρντι.

«Γεια σας, είμαι η Τζέσικα Σίμπσον. Καλωσορίσατε στο δωμάτιο της κόρης μου της Μπέρντι, σχεδιασμένο από την Pottery Barn Kids και από εμένα», ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στην αρχή του βίντεο.


Ωστόσο, το πρόσωπό της φαίνεται ιδιαίτερα αδυνατισμένο, ενώ η ίδια μιλά με έναν περίεργο τρόπο, που διαφέρει αισθητά από τον συνηθισμένο τρόπο ομιλίας της.

Το κοινό της ήδη είχε μερικές ανησυχίες για εκείνη, μετά από κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει και φαινόταν να έχει χάσει πολύ βάρος. Ωστόσο, η ανησυχία τους τώρα εντάθηκε, καθώς η αγαπημένη τους τραγουδίστρια φαίνεται να αντιμετωπίζει ίσως κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Το γούστο της είναι φοβερό. Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ», αναφέρει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

Κλείσιμο
Γρήγορα, πολλά σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους, με τους χρήστες να σχολιάζουν το πρόσωπό της, που φαίνεται πολύ αδύνατο. Άλλοι κάνουν λόγο για χρήση ναρκωτικών.

σιμπσον2

«Τι συνέβη στο πρόσωπό της; Μετά βίας μπορεί να μιλήσει. Ντροπή», γράφει κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Πείτε μου ότι είμαι ο μόνος που ακούει τη φωνή της τόσο περίεργη».

«Είναι τρομερό. Γιατί μιλάει έτσι; Σαν να προσπαθεί σκληρά για να βγάλει φωνή από μέσα της», «με κάθε σεβασμό, φαίνεται πολύ αδύνατη», «είναι λυπηρό, δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια διατροφική διαταραχή ή στα ναρκωτικά», αναφέρουν άλλα σχόλια.

σιμσο2

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης