Oι «σημαδεμένοι» του Χόλιγουντ και οι ιστορίες πίσω τις διάσημες ουλές τους

Oι «σημαδεμένοι» του Χόλιγουντ και οι ιστορίες πίσω τις διάσημες ουλές τους

Τζέισον Μομόα, Χάρισον Φορντ, Κιάνου Ριβς, πέρα από τα πλούτη και τη φήμη, μοιράζονται ακόμη ένα κοινό - Τα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα που κρύβουν ιστορίες από το παρελθόν

momoa_reeves_ford_arthro
Κάποιοι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί, έχουν αφήσει τη δική τους εποχή με τις ουλές τους, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές.

Ανάμεσά τους οι Εντ Σίραν, Τζέισον Μομόα και Χάρισον Φορντ, που πέρα από τα πλούτη και τη φήμη, μοιράζονται ακόμα ένα κοινό. Τα χαρακτηριστικά σημάδια είτε στο πρόσωπο, είτε σε κάποιο σημείο του σώματος τους, είναι αυτά που έχουν «σημαδέψει» την πορεία τους και κανένας από τους θαυμαστές, δεν μπορεί να τους φανταστεί χωρίς αυτά.

Χάρισον Φορντ

Το χαρακτηριστικό σημάδι στο πηγούνι το απέκτησε το 1964, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε δέσει τη ζώνη του στο αυτοκίνητο. Στην προσπάθεια του να δεθεί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε μια κολώνα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πηγούνι του στο τιμόνι και στο παρμπρίζ.

Harrison_Ford

Σον Μπιν

Η ουλή στο μέτωπο του Σον Μπιν είναι «δώρο» από τον Χάρισον Φορντ, καθώς τον χτύπησε κατά λάθος με έναν γάντζο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Patriot Games» το 1992.

Κλείσιμο
Κιάνου Ριβς

Ο Κιάνου Ριβς σε νεαρή ηλικία επιχείρησε να κάνει με τη μοτοσικλέτα του το λεγόμενο demon ride, να οδηγήσει δηλαδή με σβηστά τα φώτα.

Έπεσε στα βράχια και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα με ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά. Του έμεινε ως ενθύμιο μια μεγάλη κάθετη ουλή από τον αφαλό μέχρι ψηλά στο στομάχι.


Χοακίν Φοίνιξ

Το σημάδι του Χοακίν Φοίνιξ ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη, είναι γνωστό ως χειλεοσχιστία και ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε με αυτό. Ο ίδιος, σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του, το έχει αποκαλέσει ως «σημάδι από τον Θεό».

Phoenix

Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν απέκτησε το σημάδι στον λαιμό της κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ιππασίας, όταν ήταν μικρή. Καθώς έτρεχε με το άλογο χτύπησε σε ένα τεντωμένο σχοινί και μεγαλώνοντας φροντίζει να το καλύπτει με μακιγιάζ για να μην φαίνεται.


Εντ Σίραν

Ο Εντ Σίραν έχει κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει πρόβλημα με το αλκοόλ. Μάλιστα την ουλή στο μάγουλό του την απέκτησε, αφού κόπηκε με ένα ποτήρι, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Ed_Sheeran

Σιλ

Ο διάσημος τραγουδιστής έχει αποκτήσει τις ουλές στο πρόσωπο, καθώς πάσχει από ερυθηματώδη λύκο από τότε που ήταν παιδί.


Τζέισον Μομόα

Ο Τζέισον Μομόα, θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Χόλιγουντ και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, δείχνει να χρωστά πολλά στην ουλή του. Ο ηθοποιός απέκτησε το σημάδι, όταν ένας άνδρας του επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε ένα μπαρ. Ο Μομόα χρειάστηκε 140 ράμματα και ο δράστης καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση.

Jason_Momoa



Ειδήσεις σήμερα:

Με υψηλό πυρετό επί 5 ημέρες το 1,5 ετών παιδάκι που πέθανε στον Βόλο - Ήταν αργά όταν πήγαν στο νοσοκομείο

Ομάδα Ζευς - 28η Οκτωβρίου: «Τιμή σε εκείνους που φυλάγουν Θερμοπύλες» - Το μήνυμα του πιλότου

Καλάθι του νοικοκυριού: Με ειδικό σήμα τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ - Δείτε τη λίστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης