O Galliano σχεδιάζει το νυφικό της Kate Moss

O Galliano σχεδιάζει το νυφικό της Kate Moss

Ο John Galliano ήταν ο εκλεκτός στον οποίον είχε ανατεθεί η τιμή να φτιάξει δεύτερο πιο πολυσυζητημένο νυφικό μέσα στο 2011. Εκείνο της Kate Moss. Ο άτυχος όμως σχεδιαστής τρέχει από δίκη σε κλινική αποτοξίνωσης και από κλινική αποτοξίνωσης σε δίκη, και μόνο χρόνο για να σχεδιάζει νυφικά δεν έχει. Σωστά; Λάθος.

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Καράμπελας
O Galliano σχεδιάζει το νυφικό της Kate Moss
Ο John Galliano ήταν ο εκλεκτός στον οποίον είχε ανατεθεί η τιμή να φτιάξει το δεύτερο πιο πολυσυζητημένο νυφικό μέσα στο 2011. Εκείνο της Kate Moss. Ο άτυχος όμως σχεδιαστής τρέχει από δίκη σε κλινική αποτοξίνωσης και από κλινική αποτοξίνωσης σε δίκη, και μόνο χρόνο για να σχεδιάζει νυφικά δεν έχει. Σωστά; Λάθος.

Οι τελευταίες  φήμες θέλουν τον σχεδιαστή  να εγκαταλείπει το πρόγραμμα  αποτοξίνωσης που συμμετείχε, για  να σχεδιάσει το νυφικό φόρεμα  της Moss. Οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η είδηση όμως ότι τελικά αυτός θα είναι ο σχεδιαστής του φορέματος οργιάζουν στα ξένα fashion blogs. Άλλες φήμες θέλουν την Kate Moss να σχεδιάζει μόνη της το νυφικό της, αν και ούτε γι αυτές μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την 1 Ιουλίου, όπου το γνωστό μοντέλο πρόκειται να παντρευτεί τον Jamie Hince, και εμείς θα μάθουμε επιτέλους ποιος σχεδίασε το φόρεμα.  

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης