Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ετοιμάζει βιβλίο - Ο έρωτας με τον Σμιθ, η φιλία με τον 2Pac και η αλωπεκία

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ετοιμάζει βιβλίο - Ο έρωτας με τον Σμιθ, η φιλία με τον 2Pac και η αλωπεκία

«Η Τζέιντα αφηγείται τις βασανιστικές επιλογές που αναγκάστηκε να κάνει για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της με κάθε τρόπο» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου

smith-pinkett-m
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είναι έτοιμη να βγάλει όλη της τη ζωή «στη φόρα», με τη συμφωνία που έκλεισε.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο «Dey Street Books» και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της.

«Θα κυκλοφορήσουν τα ειλικρινή και συναρπαστικά απομνημονεύματα της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Το βιβλίο θα καλύπτει μεταξύ άλλων, τον περίπλοκο γάμο της με τον Γουίλ Σμιθ. Η Τζέιντα εξιστορεί τις ιστορίες που άντλησε κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου, αλλά καθηλωτικού ταξιδιού. Μια βόλτα στα βάθη της αυτοκτονικής κατάθλιψης και στον εορτασμό της αυθεντικής γυναικείας δύναμης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Dey Street.

Όπως αναφέρει άλλο δημοσίευμα του εκδοτικού οίκου, το βιβλίο θα αναφέρεται επίσης, στον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο ανατράφηκε στη Βαλτιμόρη, τη φιλία της με τον αείμνηστο 2Pac και την ιστορία του έρωτά της με τον Σμιθ.

«Η Τζέιντα αφηγείται τις βασανιστικές επιλογές που αναγκάστηκε να κάνει για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της με κάθε τρόπο», αναφέρει ο εκδότης στη Marca.

Η 51χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως τα «Collateral» και «The Matrix Reloaded», καθώς και για τις μάχες της με την κατάθλιψη και την αλωπεκία. Φυσικά, συζητήθηκε ιδιαίτερα, όταν ο σύζυγός της, Γουίλ Σμιθ χαστούκισε για χάρη της τον Κρις Ροκ στην τελετή των Όσκαρ.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 400 τ.χλμ. στη Χερσώνα έχει ανακτήσει ο ουκρανικός στρατός

Αίγινα: Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί τους κάναμε καταγγελίες για ηχορύπανση, λέει ο ξενοδόχος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος η επιχείρησή του στην Αλόννησο - Πουλά το μαγαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης