Αντζελίνα Τζολί: «Δηλητηριάζει τα παιδιά εναντίον μου» απαντά ο Μπραντ Πιτ μετά τις νέες καταγγελίες

Αντζελίνα Τζολί: «Δηλητηριάζει τα παιδιά εναντίον μου» απαντά ο Μπραντ Πιτ μετά τις νέες καταγγελίες

«Εντελώς αναληθείς οι ισχυρισμοί της» λέει εκπρόσωπος του 58χρονου, μετά τις νέες κατηγορίες της Τζολί για κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύζυγό της σε εκείνη και τα παιδιά τους

bradjelina
Λίγο μετά τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως τις κατηγορίες της Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ για κακοποιητική συμπεριφορά σε εκείνη και τα παιδιά τους, ο 58χρονος δεν άργησε να δώσει την απάντησή του.

Η Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η ίδια ανέφερε ότι ο Πιτ προέβη σε διάφορες άλλες πράξεις σωματικής βίας και έριχνε αλκοόλ τόσο σε εκείνη όσο και στα παιδιά τους. Ένα από αυτά μάλιστα, «παραλίγο να το πνίξει», όπως ανέφερε στην καταγγελία της.

Ο Πιτ δεν ήθελε να αφήσει τις καταγγελίες της Αντζελίνα Τζολι να μένουν αναπάντητες και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση.

Πριν πάρει θέση νόμιμος εκπρόσωπός του, σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον του Πιτ ανέφεραν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Μπραντ Πιτ, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους ισχυρισμούς που έκανε εδώ και χρόνια - ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές. Οι επανειλημμένες προσπάθειες της Αντζελίνα να "ζωγραφίσει" τον Μπραντ ως κακοποιό παιδιών έχουν προκαλέσει ακραίο αντίκτυπο στα έξι παιδιά τους, τα οποία τώρα είναι εντελώς αποξενωμένα από τον πατέρα τους».

Άλλες πηγές τόνισαν ότι: «Ο Μπραντ έχει τώρα μια περιορισμένη και τεταμένη σχέση με τα παιδιά, λόγω αυτής της "εκστρατείας" αποξένωσης».
Angelina_Jolie

Υπενθυμίζεται, ότι το FBI μετά από έρευνα που διεξήχθη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της Τζολί για την υποτιθέμενη κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ στην οικογένειά του το 2016 ήταν ανεπαρκείς. Αυτό εμπόδισε τις αρχές να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνες και δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη στον Πιτ.

Το αρμόδιο τμήμα έκλεισε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων την υπόθεση, αλλά η Τζολί δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε τις προσπάθειες ανώνυμα για όσα συνέβησαν σε εκείνο το ταξίδι.

Οι πηγές λένε ότι είναι ξεκάθαρο πως «το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να εκδικηθεί τον Μπραντ» και ότι «έχει δηλητηριάσει τα παιδιά εναντίον του Μπραντ» σε σημείο που έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με κανένα από αυτά και τα θύματα είναι όλη η οικογένεια.
Pitt_Exofyllo
Κλείσιμο

«Ο Μπραντ δεν έχει πει ποτέ δημόσια κακή λέξη για την Αντζελίνα, για χάρη των παιδιών τους» προσθέτου άνθρωποι πολύ κοντά στον Πιτ, ο οποίος κατά τους ίδιους « πιστεύει ότι πρόκειται για μια μοχθηρή, αδυσώπητη επίθεση».

Σε μια δήλωση στο CNN , ο εκπρόσωπος του Μπραντ είπε: «Η ιστορία της Τζολί συνεχίζει να εξελίσσεται κάθε φορά που την λέει με νέους, αβάσιμους ισχυρισμούς. Ο Μπραντ έχει αποδεχτεί την ευθύνη για ό,τι έκανε, αλλά όχι για πράγματα που δεν έκανε. Αυτοί οι νέοι ισχυρισμοί είναι εντελώς αναληθείς».

Ειδήσεις σήμερα:


O Θοδωρής Μαραντίνης ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες στη Χαλκιδική «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο»

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Enagas - Στο τραπέζι η προοπτική νέων επενδύσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης