Η Τζολί αποκαλύπτει για τον καβγά στο αεροπλάνο: Ο Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε, τους πέταγε αλκοόλ

Η Τζολί αποκαλύπτει για τον καβγά στο αεροπλάνο: Ο Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε, τους πέταγε αλκοόλ

Η αγωγή της ηθοποιού με την περιγραφή του επεισοδίου - Πώς την εκβίαζε να μην μιλήσει

jollie-pitt-m
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ συνεχίζεται, με την πρώτη να μην τα παρατάει και να παίζει όλα της τα «χαρτιά».

Η Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Με αφορμή μία δικαστική διαμάχη για το οινοποιείο, το οποίο ανήκε και στους δύο, οι δικηγόροι της Τζολί δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της επιχείρησης στον κ. Πιτ είχαν καταρρεύσει.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται πως η Τζολί πούλησε το μερίδιό της χωρίς να τον ενημερώσει, κατηγορώντας τη γι' αυτό.

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Πιτ την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο. Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Πιτ» -η λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.
Jolie_Pitt

Η αγωγή της Τζολί για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ

Η κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.
Angelina_Jolie

Η αντίδραση του Πιτ

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ δεν απάντησαν αμέσως στη σωρεία τηλεφωνημάτων και emails που δέχτηκαν, ώστε να δοθεί μία απάντηση σε όσα κατηγορείται.

Το 2016, ανώνυμα πηγές από το περιβάλλον του Πιτ πήραν θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την κακομεταχείριση των παιδιών του από τον ίδιο και ανέφεραν πως δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Το οινοποιείο Château Miraval

Οι νομικές εκκρεμότητες ανάμεσα στο ζευγάρι δεν σταματούν εκεί, μιας και υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν. Δεν είναι άγνωστη η διαμάχη τους για το μερίδιο της Τζολί στο Château Miraval, το οποίο πούλησε σε σε θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Stoli χωρίς την έγκρισή του συνδικαιούχου Πιτ.

Πώς όμως η αντιπαράθεσή τους συνδέεται με την υποτιθέμενη βιαιότητα του Πιτ στα παιδιά του;

Ο Πιτ πρόσφατα προχώρησε τις διαδικασίες για να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους - μια αγωγή που εμπλέκει και την υπόθεση του Château Miraval. Η μήνυση του κ. Πιτ, που κατατέθηκε φέτος και μέσω αυτής κατηγορούσε την πρώην σύζυγό του ότι παραβίασε τα δικαιώματά του.
angelina-jolie-sons
Κλείσιμο

Στην καταγγελία της, η Τζολί ανέφερε ότι πούλησε το μερίδιό της αλλού μόνο μετά την άρνησή της να συζητήσει σχετικά με το αίτημά του για τη συμφωνία μη αποκάλυψης. Η κατάθεσή της αναφέρει ότι ο πράκτορας του FBI που ερεύνησε τους ισχυρισμούς ότι ο Πιτ επιτέθηκε σωματικά στην κα Τζολί και τα παιδιά τους στο αεροπλάνο το 2016, «κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση είχε πιθανή αιτία να κατηγορήσει τον Πιτ για ομοσπονδιακό έγκλημα για τη συμπεριφορά του εκείνη την ημέρα».

Μια αναθεωρημένη έκθεση του FBI για την υπόθεση, η οποία αναφέρθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία τον Αύγουστο, αναφέρει ότι ο πράκτορας παρείχε στην Εισαγγελία των Ηνωμένων Πολιτειών «αντίγραφα μιας δήλωσης πιθανής αιτίας που σχετίζεται με αυτό το περιστατικό».

«Μετά την εξέταση του εγγράφου, εκπρόσωπος του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών συζήτησε τα πλεονεκτήματα αυτής της έρευνας με τον πράκτορα της υπόθεσης. Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω πολλών παραγόντων» έγραφε στην απόφαση για το αίτημα περαιτέρω έρευνας.

Η απάντηση των δικηγόρων της Τζολί

«Έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει τα παιδιά της από το να ξαναζήσουν τον πόνο που προκάλεσε ο Πιτ στην οικογένεια εκείνη την ημέρα», έγραψαν οι δικηγόροι της κας Τζολί στην καταγγελία. «Όταν όμως ο Πιτ κατέθεσε αυτή τη μήνυση επιδιώκοντας να επανακτήσει τον έλεγχο της οικονομικής ζωής της Τζολί και να την αναγκάσει να ξανασυναντήσει τον πρώην σύζυγό της ως συνέταιρος, την ανάγκασε παράλληλα να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό της σχετικά με αυτά τα ζητήματα για πρώτη φορά».

Σύμφωνα με την αφήγηση της Τζολί για την πτήση του 2016 στα δικαστικά έγγραφα, η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Πιτ την κατηγόρησε πως ήταν «υπερβολικά υποτιμητική» με τα παιδιά τους και στη συνέχεια άρχισε να της φωνάζει στο μπάνιο.
Brad_Pitt__1_

«Ο κ. Πιτ άρπαξε την κ. Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε, και στη συνέχεια της άρπαξε τους ώμους και την τίναξε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο του μπάνιου» αναφέρει η κατάθεση.

«Στη συνέχεια ο κ. Πιτ χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Τζολί να φύγει από το μπάνιο».

Όταν ένα από τα παιδιά ήρθε στην υπεράσπιση της κ. Τζολί, τα έγγραφα του δικαστηρίου έλεγαν ότι ο κ. Πιτ πέταξε το παιδί, ωθώντας την να το αρπάξει από πίσω. Εν μέσω της διαμάχης, ο κ. Πιτ «άρπαξε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο», ανέφερε ακόμη η νομική ομάδα.

Η Τζολί αναζητούσε περαιτέρω έρευνα ως ανώνυμη ενάγουσα

Αφού αποφασίστηκε να μην επιβληθεί καμία ποινή στον Πιτ, η Τζολί αναζητούσε πληροφορίες για την υπόθεση του FBI ως ανώνυμη ενάγουσα.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η έκθεση του FBI περιλάμβανε ισχυρισμούς ότι ο Πιτ είχε αποπειραθεί να πνίξει ή χτύπησε κάποιο από τα παιδιά.


jolie_withoutblood


Brad_Pitt_



Ειδήσεις σήμερα:

Η διαφορά ηλικίας θα είναι για τους δικούς σου μεγάλο πρόβλημα, έγραφε στην Άννα ο 56χρονος

«Αν δεν στείλεις φωτογραφίες, θα σε κάνω ξεφτίλα» – Πώς εκβίαζαν τα θύματά τους οι δράστες του μαζικού revenge porn

Μποϊκοτάζ από το Παρίσι και άλλες έξι γαλλικές πόλεις στο Μουντιάλ του Κατάρ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης