Τζέιμς Μποντ: Ο παραγωγός των ταινιών αποκάλυψε την ηλικία του νέου 007

Τζέιμς Μποντ: Ο παραγωγός των ταινιών αποκάλυψε την ηλικία του νέου 007

Εδώ και καιρό διατυπώνονται εικασίες για το ποιός θα υποδυθεί τον ρόλο στις μελλοντικές ταινίες - Ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού

James_Bond_
Ο παραγωγός του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που αναμένεται να υποδυθεί τον Βρετανό κατάσκοπο σε επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραιτήθηκε επίσημα από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά την ερμηνεία του στο «No Time to Die» το 2019.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αρχικά για την ταινία «Casino Royale» του 2006 όταν ήταν 38 ετών, εμφανίστηκε σε συνολικά πέντε ταινίες του θρυλικού πράκτορα 007.

Εδώ και καιρό διατυπώνονται εικασίες για το ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο στις μελλοντικές ταινίες. Μάλιστα σύμφωνα με την ομάδα παραγωγής πίσω από την κινηματογραφική σειρά, ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον 007 δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Παρ’ όλα αυτά, αναφέρεται συχνά ότι οι ηθοποιοί, Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ, Τομ Χάρντι, Ρίτσαρντ Μάντεν ή Ίντρις Έλμπα θεωρούνται υποψήφιοι για το ρόλο.
Κλείσιμο

Ο παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον, ο οποίος παραβρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση για την κινηματογραφική σειρά, στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (BFI), έκανε μία νύξη στο θέμα και σχολίασε, σύμφωνα με το Deadline: «Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το γυμνάσιο. Γι' αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι» είπε ο Γουίλσον.

«Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν. Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί» συμπλήρωσε. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Independent», αν και οι ηθοποιοί μπορούν να υποδυθούν χαρακτήρες διαφορετικής ηλικίας από τη δική τους, φαίνεται απίθανο οι παραγωγοί του Μποντ να επικεντρώνονται σε κάποιον 20 ετών. Αν σκοπεύουν να επιλέξουν έναν ηθοποιό που είναι στην πραγματικότητα γύρω στα τριάντα τότε αποκλείονται οι Τομ Χάρντι, 45 ετών και Ίντρις Έλμπα, 50 ετών.

Πέιτζ και ο Μάντεν είναι 34 και 36 ετών, αντίστοιχα, οπότε ο Γουίλσον θα μπορούσε να υπονοεί ότι ένας από τους δύο ίσως επιλεγεί για τον ρόλο, σημειώνεται.


Ειδήσεις σήμερα:

12 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μαραντίνη - Δεν κατέβαλλε διατροφή στη Χρηστίδου

Επιπλέον 14 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

«Συμμορία» από την Αχαΐα άρπαξε 43χρονο ζητώντας 20.000 ευρώ με αφορμή μερικά... σπασμένα δόντια
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης