House of the Dragon: Η νέα αποκάλυψη στο τρέιλερ του 8ου επεισοδίου

House of the Dragon: Η νέα αποκάλυψη στο τρέιλερ του 8ου επεισοδίου

Οι τρεις ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στη σειρά - Δείτε το τρέιλερ

houseofthedragon_8
Αφού προβλήθηκε το 7ο επεισόδιο της σειράς «House of the Dragon» κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του νέου επεισοδίου, το οποίο έρχεται με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η σειρά θα κάνει ένα χρονικό άλμα προς το μέλλον στο «The Lord of the Tides». Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα αλλάξουν κάποιοι ηθοποιοί, λόγω της χρονολογικής μετάβασης από το παρελθόν στο μέλλον.

Από αυτό το λεγόμενο «time-jump» επηρεάζεται αρχικά, ο ρόλος του Aegon Targaryen, τον οποίο από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει ο Tom Glynn-Carney. Ακόμη, τον Aemond θα υποδυθεί ο Ewan Mitchell και την Helaena η Phia Saban. Αυτοί οι τρεις χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο τρέιλερ της σειράς.


Δείτε το τρέιλερ παρακάτω
HOUSE OF THE DRAGON Ep 8 Preview Trailer (2022)


Το «House of the Dragon»

Μετά το αμφιλεγόμενο τέλος του «Game of Thrones», οι θαυμαστές έμειναν να αναρωτιούνται αν και πώς θα συνεχιζόταν το franchise.

Το HBO με τη νέα του παραγωγή έδειξε να στοχεύει στη στρατηγική «πολύ μεγάλο για να αποτύχει» και έτσι έχει καταβάλλει δεκάδες εκατομμύρια στην παραγωγή του House of the Dragon, ζωντανεύοντας ξανά τα βιβλία του συγγραφέα George RR Martin και ιδιαίτερα τα τελευταία κεφάλαια από το βιβλίο Fire & Blood.

Παρόλο που μια σειρά σίκουελ του Τζον Σνόου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κόσμος είναι πλέον έτοιμος να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πρίκουελ, που εξηγεί την παρακμή των Targaryens.

Οι θεατές πρόκειται να δουν τους δράκους τόσο στην ακμή τους, καθώς καλύπτουν τους ουρανούς, όσο και να παρακολουθήσουν τις στιγμές που έρχονται αντιμέτωποι με έναν από τους πιο καταστροφικούς πολέμους στην ιστορία του Westeros.


Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα για τουρκολιβυκή συμφωνία: Έχουμε κυριαρχικά δικαιώματα - Ο Δένδιας πάει στην Αίγυπτο

Συναγερμός στο ΝΑΤΟ - Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod εγκατέλειψε τη βάση του στην Αρκτική

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Μόνο «θαύμα» θα σώσει τον παπα-Δημήτρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης