Ρόμπι Γουίλιαμς: «Γεμάτο σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες» το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Γεμάτο σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες» το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ο τραγουδιστής «υπόσχεται» ότι η μεταφορά της ζωής του στη μικρή οθόνη «δεν θα έχει κανόνες»

robbie
«Τυχερούς» αποκάλεσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς του δημιουργούς του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του γιατί «είναι πιο διαθέσιμος από κάθε άλλο καλλιτέχνη να εκτεθεί», όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Κατά τη διάρκεια των όσων είπε στην στην εκπομπή «The Mike Hosking Breakfast», υποσχέθηκε ότι «το ντοκιμαντέρ του στο Netflix θα είναι γεμάτο με σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες», επιμένοντας ότι δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τα γυρίσματα.

Ο 48χρονος τραγουδιστής μάλιστα, θα συμμετέχει στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα γυριστεί μέσα στην αξίας 17,5 εκατομμυρίων λιρών έπαυλή του, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.

«Θα είναι γεμάτο σεξ και ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες. Δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και τα καλά και τα κακά και ότι θα δίνει τόση πολλή πληροφορία για τη ζωή μου και τις στιγμές μου» είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο ίδιος θέλησε να τονίσει, ότι δεν θα υπάρχουν περιορισμοί. «Δεν υπάρχουν κανόνες. Είμαι πιο πρόθυμος από όλους να τα συμπεριλάβω όλα μέσα. Πολύ σπάνια θα τύχει να πω "αυτό πάει πολύ, βγάλτε το". Συνήθως σκέφτομαι "αυτό δεν είναι αρκετό"» πρόσθεσε.
Robbie_Williams

Ο ρόλος του στην υλοποίηση του πρότζεκτ και τη μεταφορά της ζωής του στη μικρή οθόνη θα έχει να κάνει με το συγγραφικό κομμάτι του ντοκιμαντέρ και όπως δήλωσε δεν πρόκειται να κρατήσει κρυφή καμία αλήθεια για τη ζωή του.

Ο Γουίλιαμς είπε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν μία ωραιοποιημένη πτυχή του εαυτού τους επειδή φοβούνται να δώσουν τόσο πολλά για την πραγματική τους ζωή». Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει ανοιχτεί δημόσια γιο τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το σεξ και το φαγητό στο παρελθόν και όλα δείχνουν ότι θα είναι αρκετά έντονο το ντοκιμαντέρ.

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο Γουίλιαμς σκέφτεται να μην επιτρέψει στα 4 παιδιά του να παρακολουθήσουν αυτό το ντοκιμαντέρ. «Δεν νομίζω ότι θα παιδιά θα εμπλακούν σε αυτό. Θα δίνω πραγματικά πολλές πληροφορίες για όσα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι μου».
21993889
Κλείσιμο

Τη σκηνοθεσία του βιογραφικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς έχει αναλάβει ο Αυστραλός σκηνοθέτης, Μάικλ Γκρέισι, ενώ τον τραγουδιστή σε νεότερη ηλικία θα υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός, Τζόνο Ντέιβις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Gala» είχε πει: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι ανοιχτό βιβλίο και δεν φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου και να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Είμαι αυθεντικός και δεν χαμπαριάζω. Όλοι φοβούνται πια μήπως ενοχλήσουν, μήπως χάσουν τη δουλειά τους, το κοινωνικό τους στάτους. Σκέφτομαι πως αν επικοινωνήσω τον κυνισμό και τις απόψεις μου προς τα εμένα, κανείς δεν μπορεί να με κάνει cancel».


Ειδήσεις σήμερα:

«Συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες» υπέγραψε ο Τσαβούσογλου στη Λιβύη

Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου

Οικονόμου: Η Αθήνα είναι «ανοιχτή» σε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Πράγα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης