Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν με άφηνε στην ησυχία μου στα γυρίσματα του «Τicket To Paradise»

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν με άφηνε στην ησυχία μου στα γυρίσματα του «Τicket To Paradise»

Ο ηθοποιός αστειεύτηκε για την καλή του φίλη και συνάδελφο, περιγράφοντας τους μήνες που πέρασαν στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων

clooney-roberts
Για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Τicket To Paradise» μίλησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με τη Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show» και μίλησε για την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο, αστειευόμενος ότι «δεν τον άφησε σε ησυχία», ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικά για εμάς αυτά τα γυρίσματα. Η Τζούλια είναι πολύ καλή φίλη», είπε αρχικά, πριν ξεκινήσει την «πλάκα».

Όπως είπε, μαζί του στο νησί Χάμιλτον είχε έρθει και η οικογένειά του, η Αμάλ μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους. Η Τζούλια Ρόμπερτς όμως, ταξίδεψε μόνη της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να είναι όλοι μαζί συνεχώς, για να της κρατούν συντροφιά.

«Κάποια στιγμή, αυτό ξεκίνησε να γίνεται ενοχλητικό, γιατί εκείνη δεν είχε έρθει με την οικογένειά της. Οπότε, ερχόταν μαζί μας κάθε πρωί για καφέ, μετά της φέρναμε συνεχώς φαγητό, την πηγαίναμε όπου ήθελε μ ετο αυτοκίνητο. Κάποια στιγνή είπα: "Πρέπει να με αφήσει ήσυχο η Τζούλια Ρόμπερτς"», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

"Julia Roberts, Leave Me Alone!" - George Clooney Got Tired Of Living Upstairs From His Co-Star

Ο παρουσιαστής τότε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την «ειρωνεία» του και του απάντησε: «Όλοι οι άνδρες αυτό το πρόβλημα έχουν».

Κλείσιμο
Σε μια πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στους New York Times για το νέο φιλμ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμενε μόνη της σε ένα σπίτι, ενώ ο Κλούνεϊ, η σύζυγός του Αμάλ και τα παιδιά τους, έμεναν από πάνω.

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια ​​πουλιά και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς από κάτω μας. Έβγαινα τα ξημερώματα και της έλεγα "Caa-caa" και η Τζούλια απαντούσε πίσω»
ενώ τόνισε πως τα παιδιά του την αποκαλούσαν θεία.

Η Ρόμπερτς πρόσθεσε πως την περίοδο των γυρισμάτων δεν αντιμετώπισε καλά τη μοναξιά της και ένιωσε πολλές φορές λυπημένη: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου, από τότε που ήμουν 25 ετών».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 

Ticket to Paradise | Official Trailer [HD]


Ειδήσεις σήμερα:

Η βασίλισσα της Δανίας δείχνει τον δρόμο στον Κάρολο: Θα αφαιρέσει τίτλους από Χάρι και Μέγκαν;

ΕΕ σε Πούτιν: «Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τις παράνομες προσαρτήσεις από τη Ρωσία»

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης