Κλόε Καρντάσιαν: Οι Καρντάσιαν ανησυχούν για εκείνη - «Έχεις χάσει πολλά κιλά»

Κλόε Καρντάσιαν: Οι Καρντάσιαν ανησυχούν για εκείνη - «Έχεις χάσει πολλά κιλά»

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην οικογένεια Καρντάσιαν η απότομη απώλεια κιλών της Κλόε, μετά το σκάνδαλο της απιστίας του Τρίσταν Τόμπσον

khloe-kardashian__1_
Οι Καρντάσιαν ανησυχούν για την αδερφή τους, Κλόε, καθώς έχασε απότομα κιλά, μετά το σκάνδαλο του Τρίσταν Τόμπσον με τη Μάραλι Νίκολς, η οποία γέννησε το παιδί του πριν λίγους μήνες.

Όπως φαίνεται, η απιστία του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έχει επηρεάσει σημαντικά την τηλεπερσόνα.


Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «The Kardashians», η Κιμ είναι εκείνη που εκφράζει πρώτη την ανησυχία της στην αδερφή της για τα κιλά που έχει χάσει.

«Φαίνεσαι υπερβολικά αδύνατη», της λέει η Κιμ, ενώ συμπληρώνει πως τόσο η Κένταλ, όσο και η Κάιλι έχουν ανησυχήσει για εκείνη και έχουν μοιραστεί μαζί της τους προβληματισμούς τους.

«Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά ούτε και να το προσπεράσω. Αλλά μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν ότι κι εκείνες ανησυχούν για εσένα. Είσαι πραγματικά πολύ αδύνατη», εξήγησε η Κιμ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η ίδια δεν φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά τις ανησυχίες των αδερφών της, ενώ χάρηκε με το γεγονός ότι η Κένταλ σχολίασε τη σιλουέτα της. Άλλωστε, πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και διαθέτει ένα ιδιαίτερα καλλίγραμμο κορμί.

«Τι; Το είπε αυτό η Κένταλ; Το μοντέλο;», ρώτησε η Κλόε χαμογελώντας, όμως η Κιμ της είπε πως παρόλο που καθησύχασε τις αδερφές τους, εκείνη θα πρέπει όντως να προσέξει λίγο τον εαυτό της.

Όπως της είπε, πρέπει να αφήσει πίσω της τον αμυντικό της μηχανισμό, να πάψει να δέχεται καταστάσεις που της κάνουν κακό και να προσπαθήσει να βρει τη δύναμη μέσα της.


Ειδήσεις σήμερα:

Πολυτεχνειούπολη: Απόπειρα αρπαγής του «Έσκο» από τον Ερυθρό Σταυρό

Πόλεμος στην Ουκρανία - Economist: Ο Πούτιν κάνει τη μεγαλύτερη προσάρτηση εδαφών από τον Β΄ Παγκόσμιο

Η ζωή μετά την Ελισάβετ: Ο οίκος των Ουίνδσορ σε κρίση - Βασιλιάς σε «ομηρία» ο Κάρολος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης