Αντζελίνα Τζολί: Η αντίδρασή της στα δημοσιεύματα για τη σχέση Πιτ - Ραταϊκόφσκι

Αντζελίνα Τζολί: Η αντίδρασή της στα δημοσιεύματα για τη σχέση Πιτ - Ραταϊκόφσκι

Η ηθοποιός δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψιν της τα δημοσιεύματα, αλλά ούτε και να «παίρνει στα σοβαρά» τον πρώην σύζυγό της - Τι αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της

jolie
Την αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί σχετικά με το ειδύλλιο Μπραντ Πιτ - Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της.

Όπως ανέφερε στην Page Six, η ηθοποιός έχει ακούσει τις φήμες για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, όμως γενικότερα ακολουθεί μια πολιτική στη ζωή της, κατά την οποία δεν επιτρέπει στα δημοσιεύματα να την επηρεάζουν.

«Η Αντζελίνα δεν δίνει καμία σημασία στα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μπραντ βγαίνει με κάποια. Θα λάβει σοβαρά υπόψιν της την κατάσταση, μόνο όταν έρθει η στιγμή να γνωρίσει κάποιο από τα κορίτσια του στα παιδιά τους», αναφέρει η πηγή.



Σύμφωνα ωστόσο, με το ίδιο δημοσίευμα της Page Six, ο Μπραντ Πιτ δεν βιάζεται να κάνει αυτό το βήμα. Ο ηθοποιός και το γνωστό μοντέλο έχουν βγει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι επίσημα ζευγάρι.

Ειδικά αυτή την περίοδο, που ο χωρισμός της από τον Μπέαρ ΜακΚλαρντ αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ, όπως και η δική του δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί, ο ηθοποιός δεν θέλει να προκαλέσει νέες αντιδράσεις.

Κλείσιμο
Αντιθέτως, προτιμά να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να προστατεύσουν αυτό που έχουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άτομο από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, αλλά χαίρεται που έχει βάλει κάποια στη ζωή του και νιώθει ότι είναι σημαντική. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά πλέον οι πληγές του έχουν επουλωθεί».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης