Άνταμ Λεβίν: Η φήμη του playboy και ο γάμος με την Μπεχάτι Πρίνσλοου

Άνταμ Λεβίν: Η φήμη του playboy και ο γάμος με την Μπεχάτι Πρίνσλοου

«Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ στην Πρίνσλοου» είχε πει λίγο πριν παντρευτεί - Μόλις 8 χρόνια αργότερα οι πράξεις του, τον διέψευσαν

adam-levine-behati-prinsloo
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο τόνιζαν οι αρχαίοι και στην περίπτωση του Άνταμ Λεβίν φαίνεται πως τα πράγματα πήραν τον δρόμο της αλήθειας. Ο frontman των Maroon 5, τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους... λάθος λόγους. Ο τραγουδιστής φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με πολλές νεαρές κοπέλες και μάλιστα να διατηρούσε έναν παράνομο δεσμό, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την Μπεχάτι Πρινσλόου, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, ενώ αναμένεται να υποδεχτεί και το τρίτο.

Προς το παρόν η σύζυγος του Λεβίν δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, σε όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια, ενώ ο 43χρονος τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν «απάτησε» τη γυναίκα του με τη Σάμνερ Στροχ, όμως παραδέχτηκε ότι «ξεπέρασε τα όρια» με τη συμπεριφορά του. Βέβαια μετά τις αποκαλύψεις της Στροχ, άλλες τέσσερις γυναίκες έβγαλαν τα «άπλυτά» του στη φόρα.

Η μοναδική τοποθέτηση από τη πλευρά της Πρίνσλοου, προέρχεται από μία πηγή κοντά στο φιλικό της περιβάλλον και ανέφερε στο «People» ότι το ζευγάρι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει ένα θετικό κλίμα για χάρη των παιδιών τους.

«Μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι απλά στο να είναι οι καλύτεροι δυνατοί γονείς. Είναι πληγωμένη και αναστατωμένη, αλλά συγκρατείται λόγω των παιδιών» είπε η πηγή κοντά στο ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά και περιμένει τρίτο παιδί.

Η πηγή προσθέτει: «Δεν είναι ευτυχισμένη με τον Άνταμ, αλλά είναι πολύ θετική. Απλά δεν πιστεύει στο δράμα. Ο Άνταμ συνεχίζει να είναι πολύ απολογητικός. Δεν την κατηγορεί και παραδέχεται ότι απολάμβανε την προσοχή. Θα είναι ο πρώτος που θα πει ότι φέρθηκε σαν ηλίθιος».

«Δουλεύουν πάνω στο γάμο τους και σκοπεύουν να μείνουν μαζί» κατέληξε η πηγή.
Κλείσιμο

Ο τραγουδιστής ο οποίος είχε τη φήμη του playboy κατά το παρελθόν, φαίνεται να μην μπορεί να μείνει πιστός σε μία γυναίκα, αφού το 2009 σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan και πέντε χρόνια πριν παντρευτεί, είχε ερωτηθεί τους λόγους, για τους οποίους πιστεύει ότι οι άντρες απατούν. Η απάντηση του, είχε τότε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς επεσήμανε: «Ενστικτωδώς, η μονογαμία δεν είναι στη γενετική μας σύνθεση. Οι άνθρωποι απατούν και εγώ έχω απατήσει, όμως δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα αφού το κάνεις».

Μάλιστα σε μία ακόμα συνέντευξη το 2012, είχε τονίσει ότι είχε απολαύσει μία φάση, στην οποία ήθελε να κοιμηθεί με πολλές γυναίκες, διότι τις αγαπούσε όλες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Λεβίν έχει σύναψε σχέσεις με πολλά από τα διάσημα αγγελάκια της Victoria Secret, ενώ είχε κάνει και εμφανίσεις στις θεαματικές πασαρέλες της διάσημης μάρκας εσωρούχων. Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε καρδιοκατακτητής είχε σχέση με τις Αν Βιαλιτσίνα και Νίνα Αγκντάλ, ενώ φημολογούνταν ότι ήταν μαζί και με τη Τζέσικα Σίμσον.

Ωστόσο «φρένο» στα φλερτ του, έβαλε η γνωριμία του με το σούπερ μοντέλο, Μπεχάτι Πρίνσλοου, με την οποία οδηγήθηκε στον γάμο και μάλιστα απέκτησε δύο κόρες, την 5χρονη Ντάστι και την 3χρονη Τζίο, ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται να καλωσορίσει και το τρίτο του παιδί. Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, μετά από οκτώ χρόνια γάμου, ο Λεβίν έπεσε πάλι στην παγίδα των ένοχων απολαύσεών του.
Behati
Η σύζυγος του Άνταμ Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου, έγκυος στο τρίτο τους παιδί
Ο γάμος με την Πρίνσλοου και οι όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης
Ο τότε 35χρονος τραγουδιστής, παντρεύτηκε το μοντέλο στο Flora Farms στο Μεξικό, με την οικογένειά του και περίπου 275 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το μοντέλο Κοκό Ροσά, ο Τζέιμς Βάλεντάιν, ο Τζέσε Καρμάικλ, ο σεφ Τόμας Κέλερ, ο Ρέι Ρομάνο και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πολύ καλός φίλος του Λεβίν, Τζόνα Χιλ.

Όπως είχε αναφερθεί λίγες μέρες πριν ο frontman των Maroon 5, ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Πρίνσλοου, είχε γιορτάσει το μπάτσελορ πάρτι του με φίλους, στο Palms Casino Resort στο Λας Βέγκας και είχε δηλώσει: «Αρκετά πάρτι έχω απολαύσει. Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ στην Πρίνσλοου». Μόλις 8 χρόνια αργότερα οι πράξεις του, τον διέψευσαν.

Οι πέντε κοπέλες που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου»
Το μοντέλο του Instagram, η Σάμνερ Στροχ, φαίνεται να ήταν η πρώτη γυναίκα που προχώρησε σε δημόσια καταγγελία και ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στροχ ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους, ενώ άφησε να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

Στα μηνύματα που κυκλοφόρησαν ο Λέβιν της έγραφε: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά».
levin

Σύμφωνα με την κοπέλα, εκείνη και ο Λέβιν βλέπονταν για μερικούς μήνες. Μάλιστα ο 43χρονος μουσικός, της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα... περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».
adam

Όπως αναφέρει το μοντέλο στο βίντεο που δημοσίευσε, το συγκεκριμένο μήνυμα την έκανε να νιώσει πολύ περίεργα, σαν να «βρίσκεται στην κόλαση». «Ξαφνικά ένιωσα σαν να διακυβεύεται η ηθική μου. Κατάλαβα ότι με χειραγωγούσε τόσο καιρό», ενώ εξήγησε ότι δεν σχεδίαζε να εκθέσει όλη αυτή την κατάσταση δημόσια.

«Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να βγω μπροστά, γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει αυτό που κάνω. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ... Ορίστε, λοιπόν» ανέφερε.

Αν και η Στροχ δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε η σχέση τους, οι ισχυρισμοί της προέκυψαν μόλις πέντε ημέρες, αφότου η σύζυγος του Λεβίν επιβεβαίωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram, ενώ ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου, είχε την αίσθηση ότι ο γάμος του Άνταμ Λεβίν είχε τελειώσει.

Μετά τη Στροχ σειρά είχαν ακόμα πέντε κοπέλες, που η μία μετά την άλλη άρχισαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.

Μία δασκάλα γιόγκα, η Αλάνα Ζαμπέλ, κατηγόρησε τον Λεβίν ότι της έστελνε ερωτικά μηνύματα κατά την περίοδο 2007-2010, όταν και έκαναν μαζί μαθήματα γυμναστικής. Μεταξύ άλλων, όπως εξομολογήθηκε η γυναίκα, της έλεγε ότι: «Θέλω να περάσω τη μέρα μαζί σου γυμνός».

Όπως σημειώνει η Ζαμπέλ το τότε αγόρι της, είχε δει το μήνυμα του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να ζηλέψει και μάλιστα να της επιτεθεί. Όταν εκείνη μετέφερε το περιστατικό στον frontman των Maroon 5, εκείνος απλώς την εγκατέλειψε και δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί της.

Η Αλάνα Ζαμπέλ, μιλώντας για αυτό το περιστατικό, κατηγόρησε τον Άνταμ Λεβίν, ότι την εγκατέλειψε σε μία από τις πιο καταστροφικές περιόδους της ζωής της, ενώ έγραψε στο Instagram: «Πολύ καθυστερημένα... #ExposeAdamLevine»

Ακόμα μία κωμικός, ονόματι Μαρίκα, και η Άλισον Ρόσεφ δημοσίευσαν μία σειρά εικόνων από τα μηνύματά τους με τον τραγουδιστή, στις οποίες φανερώνεται η ερωτική διάθεση του Άνταμ Λεβίν. Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου, και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Την πεντάδα συμπληρώνει, η επίσης γυμνάστρια γιόγκα, Άσλεϊ Ράσελ, η οποία αποκάλυψε ότι ο frontman των Maroon 5, παρακολουθούσε τα Instagram stories της, έκανε like στις αναρτήσεις της και μάλιστα της έστελνε απευθείας μηνύματα. Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί. Μιλώντας στη DailyMail, η 21χρονη ανέφερε ότι της έστελνε ερωτικές φράσεις σχεδόν καθημερινά γύρω στις 10 το βράδυ: «Κάθε φορά που δημοσίευα μια ιστορία, τσέκαρα ποιοι το έβλεπαν και παρατηρούσα πάντα το όνομά του. Του άρεσαν οι πιο αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις μου και πάντα σχολίαζε σε αυτές».

Η 21χρονη γυμνάστρια τόνισε στις δηλώσεις της ότι σκέφτηκε, πως ήταν «περίεργο» που της μιλούσε ο Λεβίν, ωστόσο ήθελε να συνεχίσει τη συνομιλία τους, για να δει πόσο «μακριά» θα μπορούσε να πάει.
Αν και το πλαίσιο των μηνυμάτων είναι ασαφές, ορισμένες από τις ανταλλαγές φαίνεται να έχουν χρονικές σημάνσεις από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, όταν ο δηλαδή ο Λεβίν θα γιόρταζε την όγδοη επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του.

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» είπε για το παράνομο ειδύλλιο με τη Στροχ
Την απάντησή του σε όσα ισχυρίστηκε το μοντέλο, Σάμνερ Στροχ, έδωσε ο Άνταμ Λεβίν, ο οποίος μίλησε για μία και μοναδική φορά, προς το παρόν, για τις πράξεις του. Όπως ισχυρίστηκε, το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Μέσα από Instagram stories, ο Λεβίν αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τη Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια».

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλάω σε οποιονδήποτε άλλο πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ.

Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευση
adamlevain

Ειδήσεις σήμερα

Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη - Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

«Αρχιστράτηγος» ο Πούτιν, ανένδοτοι οι αντιφρονούντες - Έρχεται δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση - αστραπή

Άνοιξαν οι κάλπες στην Ιταλία - Με κομμένη την ανάσα η Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην εξουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης